2in1 és 3in1

2in1 és 3in1

Egy igazán jól szervezett esküvői vacsora fontos részei az ültetőkártyák, menükártyák, valamint a meghívott vendégek részére a köszönetajándék is. Ma már szinte elképzelhetetlen ezen kiegészítők nélkül egy jól szervezett esküvői vacsora, ahol a jegyespár igyekszik minden részletre jól odafigyelni.

Természetesen vannak, akik csak köszönetajándékot, ültetőkártyát vagy menükártyát szeretnék, de sok jegyespár szükségesnek látja, hogy mind a három kiegészítőt megrendelje, kiegészítve az ajtónál elhelyezhető nagy méretű ülésrend táblával. Ebben az esetben nagyon praktikus és sok esetben költség hatékony is, ha a különböző funkciókat összedolgozzuk. Ebben a menüpontban ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, különböző több funkciós kiegészítőinkkel.

A 3in1 kiegészítőkhöz háttereinket itt is megtekinthetik: KATT

2in1 doboz

2in1 doboz

Kocka dobozos meghívónk ihlette ezt a különleges, egyedi 2in1 dobozkát. Elsősorban köszönetajándéknak és a vendég nevének a feltüntetésére ajánljuk, vagyis köszönetajándéknak és ültetőkártya funkciónak. Ebben az esetben a doboz tetejére kerülhet egy közös fotó az ifjú párról, vagy a meghívóval azonos háttér, valamint a vendég neve, a doboz belsejébe pedig a köszönet szöveg kerül. Fotót a doboz belsejébe is el tudunk helyezni.

Részletek

Kör alakú 3in1 kártya

Kör alakú 3in1 kártya

3in1... kör alakban, tányérba helyezve:) Kör alakú kártyáink is szakítanak a hagyományos stílusokkal és dizájnnal, hisz teljesen más mint a megszokott ültetőkártyák és menükártyák. A kör alak eleve egy egyedi forma, különösen, ha a kör mindkét oldalát felhasználva különböző funkciókat összedolgozunk és a vendég tányérjába elhelyezzük.

A kártya mérete lehetővé teszi, hogy a neveket jól olvasható méretben szerkesszük a papírra, ezért könnyen olvasható lesz, mely segíti a vendégek tájékozódását a sok kis méretű, olvashatatlan ültetőkártyákkal ellentétben.

Részletek

2in1, 3in1 tekercs

2in1, 3in1 tekercs

Ötletes és egyedi! Így jellemezhetnénk a tekercs formátumban készülő több funkciós kiegészítőnket. Ennél a típusnál egy oldalra szerkesztjük a nevet, a köszönet gondolatokat és amennyiben szeretnék még a menüt is. Mivel egy oldal áll rendelkezésünkre a szerkesztéshez, ezért mindenképpen csak rövidebb menükínálathoz ajánljuk.

A tekercseket úgy tekerjük össze, hogy a szatén szalag mellett jól olvasható legyen a vendég neve, mivel így tölti be az ültető funkciót. A név alatt található a köszönet szöveg, akár egy fotó kíséretében, vagy a menü attól függően, hogy milyen funkciókat szeretnénk betölteni.

Részletek

Háromszög alakú 3in1 kártya

Háromszög alakú 3in1 kártya

Évek óta az egyik legnagyobb kedvenc kiegészítőnk a 3in1 kártya, hisz a vendégek nagy része ilyet még soha nem látott. Háromszög alakú formátummal dolgozunk a kártyák esetén, melyet 3 részre hajtogatunk, és szatén szalaggal díszítünk. A kártya külső és belső oldala is szerkeszthető, így bőven van hely a különböző funkciók összedolgozására. Természetesen arra is van lehetőség, hogy csak 2in1 kártyaként szerkesszük, ebben az esetben a háromszög külső oldalaira helyezzük el a választott két funkciót, a belső rész üresen marad.

Részletek

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat