Ablakos esküvői meghívó csipkével

Igazi különlegessége a csipkés meghívó kollekciónknak az ablakos kinyitható esküvői meghívó, mely egy nagyon szép csipke motívummal készült. A meghívó alapját egy karton adja, melynek a színe választható, a fotón látható natúr színű karton csak egy példa, megőrizve a vintage hangulatot. A meghívó felső alapanyaga matt papír, színe pedig lehet fehér vagy bézs színű. A lapokat összefogó szatén szalag színe pedig szintén választható. A szöveges részek a belső oldalon találhatóak. A mintán középen helyezkedik el a szöveg, de lehetőség van a papír két oldalát is szerkeszteni. 

Mérete: 15 × 15 cm, melyhez 16 × 16 cm-es borítékot ajánlunk.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-001ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-002ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-003ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-004ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-005ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-006ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-007

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db660 Ft / db
101-200 db640 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
16 × 16 cm90 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat