Ablakos esküvői meghívó fényképpel

ablakos-eskuvoi-meghivo-fenykeppel

Fényképes kollekciónk egyik különlegessége a hagyományos és kreatív stílust ötvöző ablakos esküvői meghívó, melyet fényképpel is készítünk. Nagyon szépen variálhatóak a színek, mivel a karton alap lap és az átkötésre használt szatén szalag színe abszolút igazítható az esküvői dekoráció színvilágához.

A fénykép itt is lehet színes, vagy egységesített szépia (barnított) vagy fekete-fehér. Sokszor elhangzik a kérdés, hogy „milyen és mekkora képet küldjünk”? Minél nagyobb a felbontás nyilván az a legjobb, de a lényeg, hogy éles és kontrasztos legyen a kép és ami vágható a meghívó típusának megfelelően négyzetes formátumra.
A kinyitható belső oldalra kerül az esküvői meghívó szövege és az idézet, de javasoljuk, hogy itt se válasszanak túl hosszú szöveges részeket, mert a meghívó középső, négyzetes része szerkeszthető.

Ablakos meghívóinkról bővebben: itt

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

ablakos-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-001ablakos-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-002ablakos-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-003ablakos-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-004

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db800 Ft / db
101-200 db780 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
16 × 16 cm100 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat