Ablakos esküvői meghívó magyaros motívummal

ablakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal

Az ablakos esküvői meghívóink az egyik legnépszerűbbek kínálatunkban. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen szeretik és választják az esküvőjük témájaként, stílusaként a magyaros és a magyar népmeséből vett királylány, királyfia, madárkás motívumokat. Ezért egyértelmű volt számunkra, hogy a kínálatunk egyik legkedveltebb esküvői meghívóját az ablakos meghívót elkészítjük a Jegyespároknak magyaros, népmesés motívumokkal is.
Facebook oldalunkon nagyon nagy népszerűségnek örvendenek, ezért most weboldalunkon is bemutatjuk őket.
A meghívót egy színes alapkartonnal készítjük, mely magyaros meghívó esetén általában piros színű, de nyilván ahogy a motívum színvilága ezt igényli. A karton tetején fehér vagy bézs matt papírból egy kétfelé nyitható karton található, aminek oldalai úgy nyílnak, mint az ablakok. Természetesen választható gyöngyház papír is, de azt tudni kell, hogy a magyaros meghívóra jellemző szép, élénk színek nem jelennek meg olyan kontrasztosan mint a matt papírokon a papír gyöngy bevonata miatt.
A két kis hajtást szalaggal kötjük össze, melynek színe természetesen mindig összhangban van a meghívó grafikájával és az esküvői dekoráció színvilágával.
A szöveges tartalom a belső oldalakra kerül, jobb oldalon az idézet, középen a fő szöveg, bal oldalon pedig az egyéb kiegészítő információknak jut hely.
Négyzetes formátumban készítjük, 15 X 15 cm-es méretben, melyhez borítékot kínálunk a meghívó alapanyagával egyezően.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

ablakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-001ablakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-002ablakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-003ablakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-004ablakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-005ablakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-006ablakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-007ablakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-008

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db800 Ft / db
101-200 db780 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
16 × 16 cm100 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Fekvő magyaros esküvői meghívó háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat