Amerikai stílusú esküvői meghívó

amerikai-stilusu-eskuvoi-meghivo

Stúdiónk újdonsága ez a saját tervezésű három részre hajtott, vágott előlapú esküvői meghívó, mely a klasszikus elegancia jegyében készült. Különleges formája az amerikai esküvői meghívók stílusát idézi. A meghívó szövege és idézete a belsejében található betétlapra kerül. A betétlapok színe eltérhet a külső borító színvilágától, megteremtve ezáltal a kontrasztot. A betétlapokat ragasztással rögzítjük az alap kartonhoz.

Különlegessége ennek az esküvői meghívó típusnak, hogy elsősorban bőrhatású papírból készül, de lehetőség van gyöngyház vagy matt kreatív kartonból is rendelni. A meghívó tetején széles szatén szalagon található kis papírra kerül a jegyespár monogramja, vagy pedig a meghívó felirat.
Bőrhatású papír színek: fekete, fehér, világos barna, vajszínű, világoskék
Gyöngyház kartonok: fehér, bézs, bordó, lime zöld, ezüst, arany

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

amerikai-stilusu-eskuvoi-meghivo-001amerikai-stilusu-eskuvoi-meghivo-002amerikai-stilusu-eskuvoi-meghivo-003amerikai-stilusu-eskuvoi-meghivo-004

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db700 Ft / db
101-200 db680 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
16 × 16 cm100 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat