Amerikai stílusú esküvői meghívó csipkével

Kártyás esküvői meghívó kollekciónkban már találkozhattak ezzel a három részre hajtott, vágott előlapú esküvői meghívó, melynek különleges formája az amerikai stílusú esküvői meghívók stílusát idézi.
Újrahasznosított papírból elkészítve, csipkével és spárgával díszítve pedig megalkottunk egy egyedi vintage, csipkés esküvői meghívót.
Természetesen aki nem újrahasznosított papírból szeretné rendelni, arra is van lehetőség, csak jelezze számunkra a szín összeállítási elképzelését és egyeztetjük a lehetőségeket.
Csipke színe fehér vagy bézs színű lehet.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

amerikai-stilusu-eskuvoi-meghivo-csipkevel-001amerikai-stilusu-eskuvoi-meghivo-csipkevel-002

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db590 Ft / db
101-200 db570 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat