Általános szerződési feltételek

Ügyfeleink az online vagy személyes rendelések alkalmával elfogadják az esküvői meghívók rendelésének menetét, árakat és az ÁSZF-ben foglaltakat.

1. Rendelés menete

Személyes rendelés esetén irodánkban felvesszük a meghívó elkészítéséhez szükséges adatokat egy rendelőlap kitöltésével. Személyes és online rendelés esetén a megrendelés elküldésével elfogadják az ÁSZF-ben foglaltakat és azt mind a két fél magára kötelező érvényűnek tekinti.A megrendelés esetén minden esetben előre kérjük a szerkesztési díjat. Amennyiben nem személyesen rendel, akkor az átutaláshoz a bank számlaszámot e-mailben elküldjük. Ezután következik az internetes terv elkészítése, melyet e-mailben küldünk el. A jóváhagyott internetes terv után elkészítjük a meghívó első példányát, melyet irodánkban vagy postai úton elküldve megtekinthetnek. A szállítás költségét a megrendelő fizeti, a meghívó példánya ingyenes. Az internetes terv elfogadása és az első példány legyártása utáni szöveg módosítás alapdíjas szolgáltatás, melyről részletesebben a tervezési díj pont alatt írunk. Fontos, hogy a meghívó első példányát kellő figyelemmel nézzék át, mert jóváhagyás után nincs lehetőségünk reklamációt elfogadni! A kézhezvétel után írásos jóváhagyást kérünk a meghívó első példányának elfogadásáról. Ezt minden esetben elektronikus úton, e-mailben kell megtenni. Az e-mail beérkezése után kezdődhet a sorozatgyártás. A jóváhagyott első példány utáni munkafolyamatok beosztására minden jogot fenntartunk, erről előzetesen tájékoztatást nem küldünk, ezért a darabszámokat már nem tudjuk módosítani a jóváhagyást követően, kizárólag felfelé.

2. Elkészült esküvői meghívók átvétele

Az elkészült meghívókat személyesen irodánkban előre egyeztetett időpontban vehetik át, vagy pedig postai csomaggal, utánvétellel, melynek díja - Magyarország területén - 2400 Ft. Természetesen a külföldi szállításnak sincs akadálya, akár az első példány megtekintéséről legyen szó, akár a teljes mennyiség küldését illetően. Ennek díjszabása függ a megadott országtól, ezt minden esetben előre egyeztetjük!

3. Tervezési díj

Mit is jelent a tervezési díj, melyet az ártáblázatokban látnak? Minden megrendelésnél egyszeri díj, mely magában foglalja az interneten átküldött előzetes tervet és annak háromszori módosítását az előzetesen megadott paramétereken belül. További módosításokat is elvégzünk előzetes ajánlat után. Amennyiben az előzetesen megadott paramétereket megváltoztatják (formátum, háttér vagy teljesen új szöveg), akkor a szerkesztési díj újra felszámításra kerül. Az alap tervezési díj 2 szöveg variációt tartalmaz, de természetesen lehetőség van további változatokat is kérni, melynek költsége + 1500 Ft szövegenként. Fontos! A tervezési (szerkesztési díj) és a meghívók árának a kifizetésével a megrendelő nem vásárolja meg jogot arra, hogy a meghívóknál megalkotott arculatot, dizájnt, stílust további felhasználásra más szolgáltatóknak átadja engedélykérés nélkül, még úgysem, hogyha az alap grafikát módosítja bármely további szolgáltató. Minden meghívónk egy egyedi arculat és dizájn, mivel nem importált kártyákat értékesítünk. Megrendelői igény esetén ez grafikai arculat és dizájn vonul végig az esküvőn, amiben természetesen minden segítséget megadunk a meghívóktól egészen a vacsorán használt kiegészítőkig. Az interneten átküldött tervek továbbküldéséhez, felhasználásához nem járulunk hozzá és grafikáinkat sem áll módunkban átadni további felhasználásra. Kérjük, hogy ezt megrendelés előtt vegyék figyelembe mind a kedves Jegyespárok vagy az őket képviselő szervező kollégák. Lehetőség van a meghívókat bármilyen idegen nyelven is rendelni, de ebben az esetben a szerkesztési díjunk magasabb, melyről pontos tájékoztatást kérhetnek. Amennyiben az internetes terv jóváhagyása megtörtént és az első példány legyártásra került minden újabb módosítás alapdíjas szolgáltatás. (pl: apróbb szöveg módosítás) Ennek díja:2500 Ft. Természetesen, ha nagyon fontos adat vagy dátum változik, akkor azt díjmentesen javítjuk.

4. Vállalási határidők

Minden esetben függ a meghívó típusától, a darabszámtól és az éppen aktuális rendelések számától. Telefonon és e-mailben pontos tájékoztatást tudunk adni.

5. Utánrendelés

Utánrendelésre természetesen van lehetőség, de 2016. január 1-től alapdíjas szolgáltatásként. Az alapdíj 3500 Ft + az után rendelt meghívók ára. Minimum darabszám 5 db. Minden esetben előre utalást kérünk, az át nem vett utánrendelések miatt! Fontos, hogy nem minden esetben tudjuk rövid határidőn belül vállalni.

6. Megrendeléstől való elállás

Amennyiben az internetes terv még nem készült el és nem került elküldésre a megadott e-mail címre, abban az esetben a szerkesztési díj megfizetése nélkül le lehet mondani a megrendelést. Ha az internetes tervet elkészítettük, elküldtük és a megrendelés esetlegesen lemondásra kerül, ebben az esetben az elvégzett szerkesztési munka miatt a szerkesztési díjat akkor is ki kell fizetni. Amennyiben erre nem kerül sor, akkor minden esetben jogi eljárást kezdeményezünk.

7. Garancia

Személyes átvétel esetén a meghívók ellenőrzésre kerülnek, mind tartalmilag, formailag és a darabszámokat tekintve is, ezért a megrendelő teljesítettnek tekinti a megrendelést. Utólag nincs lehetőségünk reklamációt elfogadni! Minden egyes csomagot kellő figyelemmel, gondossággal csomagolunk be, melynek külön díjazása cégünknél nincs. Azonban a postai szállításból esetlegesen eredő kárt nincs lehetőségünk megtéríteni. Ha sérülést tapasztalnak kérjük a jegyzőkönyv felvételét a futárnál, Természetesen minden megrendelést nyomon követünk, ellenőrizzük a nyomkövetésben a szállítás folyamatát és ha bármi probléma merülne fel, akkor azt a megrendelővel egyeztetve a közös megoldást megkeressük.

8. Adatok védelme

A megrendelések, levelezések során számunkra megküldött adatokat más személynek ki nem adjuk, fórumokon, közösségi oldalakon nem osztjuk meg. Kizárólag az esküvői megrendelések teljesítése céljából használjuk és ezt követően megsemmisítjük.

9. Cégadatok

  • Neve: Chris-Design Cards Bt.
  • Székhely és levelezési cím: Budapest 1132 Visegrádi utca 38/A 1/4.
  • Cégjegyzék szám: 01-06-788842 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)
  • Adószám: 28089595-2-43
  • Statisztikai számjel:25115998-1812-117-01
  • E-mail: meghivoborze2009@gmail.com
  • Telefon:+36-20-421-9585

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat