Asztalszám

Asztalszám

Az esküvői asztalon elhelyezett asztalszám további segítséget nyújt a násznép ültetésében. A bejáratnál található ültető táblákon feltüntetett elrendezés ismeretében és a jól látható asztalszámokkal mindenki könnyen megtalálhatja a helyét.
Az asztalszámokat is mindig ugyanabban a dizájnban és stílusban készítjük, mint a többi kiegészítőt, vagyis az ültetőkártyát, menükártyát és a köszönetajándékokat. Legtöbb esetben a jegyespárok figyelnek arra, hogy az esküvői meghívó grafikája végig vonuljon az egész esküvő folyamán: A kezdetektől, vagyis a meghívóktól egészen a vacsorán megtalálható kiegészítőkig.
Az asztalszámokat többféle formátumban készítjük, mely az alábbi felsorolásból is jól látszik:

Négyzetes asztalszám

Négyzetes asztalszám

Újdonság kínálatunkban a négyzetes formátumú asztalszám, melyet készíthetünk álló vagy fekvő formátum egyaránt. Természetesen lehet csak asztalszámként is rendelni, de általában érdemes kihasználni a belső oldalakon található szerkeszthető felületeket és a menüt vagy italkínálatot, esetleg a vacsora programját rászerkeszteni.

Részletek

Háromszög alakú asztalszám

Háromszög alakú asztalszám

A háromszög alakú asztalszámot javasoljuk több funkcióval összedolgozni: Egyik oldalon a menü, a másikon az ital, a harmadikon pedig az asztalszám. Készülhet a meghívóval azonos alapanyagból, illetve azonos háttérrel, dizájnban. Itt is megteremthetjük a tökéletes harmóniát az esküvői meghívók, kiegészítők és a vacsora dekorációja között.

Részletek

Pauszos asztalszám

Pauszos asztalszám

Évek óta az egyik nagy kedvenc a pauszpapírból készült asztalszám, melyet egy mécsessel meg tudunk világítani. Manapság kapható led mécsesek lehetővé teszik, hogy biztonságosan tudjuk megvilágítani a pausz belülről. IA pauszos asztalszám igazi romantikus hangulatot tud teremteni az asztalon található többi kiegészítővel együtt.

Részletek

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat