Barokk stílusú esküvői meghívó

barokk-stilusu-eskuvoi-meghivo

Egyszerű, mégis igazán elegáns. Négyzetes formátumban és barokk motívummal készítettük el új kártyás meghívónkat, mely ismét az egyszerű, letisztult és elegáns stílust jeleníti meg. Egy oldalas nyomtatásban készítjük, tehát rövidebb szövegekhez ajánljuk, mivel a meghívó mérete nem teszi lehetővé a hosszabb idézet és szöveg megjelenítését. Fontos, hogy a betűtípus megválasztásakor stílusban megfelelőt válasszanak, ebben szívesen segítünk is! 

Mérete: 15 × 15 cm, melyhez 16 × 16 cm-es borítékot kínálunk. A barokk stílushoz óarany keretet és barna betűket használtunk ezáltal egy egységes színharmóniát hoztunk létre. Színes szatén szalaggal díszítettük a meghívót, melyhez egyszerű kis bross díszt is használtunk. A bross színe lehet: ezüst, pink, lila és türkiz. Amennyiben nem szeretne brosst a szalagra erre is van lehetőség, csak kérjük ezt jelezzék felénk. A fotókon bézs gyöngyház papírt láthatnak, de rendelhető fehér gyöngyház papírból is.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

barokk-stilusu-eskuvoi-meghivo-001barokk-stilusu-eskuvoi-meghivo-002barokk-stilusu-eskuvoi-meghivo-003

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db620 Ft / db
101-200 db600 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
16 × 16 cm100 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat