Beszállókártya esküvői meghívó

beszallokartya-eskuvoi-meghivo

Boarding pass, azaz beszállókártya... biztos sokaknak volt már a kezében repülőgépre vagy hajóra beszálláskor egy ilyen egyoldalas kártya. Semmi felesleges szöveg csakis a lényeg, vagyis hol és mikor történik a beszállás.
A repülő vagy hajó beszállókártyák ihlették meg ezt a egyoldalas esküvői meghívót, ahol kizárólag adat szerűén szerepelnek az esküvővel kapcsolatos információk. Nevek, időpont, helyszínek. Semmiképp nem javasoljuk, hogy hagyományos meghívó szövegek kerüljenek a meghívóra, mert akkor elveszik az egyedi jellege ennek az esküvői meghívónak.

A mintaképeken elkészült meghívókból választhatnak, de természetesen egyedi dizájnt is tudunk készíteni, ennek részleteivel kapcsolatban azonban mindenképpen keressenek minket még a megrendelés előtt.

Színes karton hátlap található a beszállókártya esküvői meghívó hátterében, melynek színe természetesen választható, összhangban az esküvő fő dekorációs színeivel. Ez a karton hátlap egy erős tartást ad az egyoldalas meghívónak és az ötletesség mellett még elegáns hatást is kölcsönöz a kártyának. Online megrendelés esetén a megjegyzés rovatban kérjük szépen feltüntetni az alapkarton színét.

A beszállókártya meghívót fehér vagy bézs matt papírból készítjük, azért, hogy a papír stílusa is minél jobban egyezzen a boarding pass stílusával. El tudjuk készíteni gyöngyház papírból is, bézs vagy fehér színben, de ebben az esetben a papír inkább ünnepélyes hangulatot ad a meghívónak, nem pedig mókásat, vidámat.

A meghívó mérete 10 × 21 cm, melyhez LA/4-es boríték rendelhető.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

beszallokartya-eskuvoi-meghivo-001beszallokartya-eskuvoi-meghivo-002beszallokartya-eskuvoi-meghivo-003beszallokartya-eskuvoi-meghivo-004beszallokartya-eskuvoi-meghivo-005beszallokartya-eskuvoi-meghivo-006beszallokartya-eskuvoi-meghivo-007

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db500 Ft / db
101-200 db480 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat