Csipkés esküvői meghívó betétlappal

csipkes-eskuvoi-meghivo-betetlappal

Betétlapos, csipkés esküvői meghívóinkat négyzetes formátumban készítjük, melyben egy 13,6 × 13,6 cm-es betétlap található. A tasakon vintage stílusra jellemző motívumok szerepelnek, mint pl: csipke motívum, levendula, rusztikus virágok vagy akár egy olíva ágból koszorú.
A betétlapra kerülnek a szöveges részek, a nevek, az idézet és a meghívó szövege. Lehetőség van akár két oldalas szerkesztésre is, amennyiben a szöveges részek hossza ezt kívánja meg. A meghívó papír színe többféle is lehet: fehér vagy bézs, alapanyaga gyöngyház vagy matt papír, valamint a csipkéhez és a vintage hangulathoz jól passzoló újrahasznosított papír, de ebben az esetben kizárólag fekete színű grafikák létszódnak jól a papíron. A szép élénk színek megjelenítése érdekében javasoljuk a matt papírokat. A kiváló felbontás miatt. A meghívó kérhető csipkével, vagy anélkül, szalaggal vagy spárgával.
A meghívó mérete 15 × 15 cm, melyhez 16 × 16 cm-es borítékot kínálunk.
A választott motívumot és díszítést kérjük az online rendelő megjegyzés rovatában feltüntetni.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

csipkes-eskuvoi-meghivo-betetlappal-001csipkes-eskuvoi-meghivo-betetlappal-002csipkes-eskuvoi-meghivo-betetlappal-003csipkes-eskuvoi-meghivo-betetlappal-004csipkes-eskuvoi-meghivo-betetlappal-005csipkes-eskuvoi-meghivo-betetlappal-006csipkes-eskuvoi-meghivo-betetlappal-007csipkes-eskuvoi-meghivo-betetlappal-008

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db700 Ft / db
101-200 db680 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
16 × 16 cm100 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat