Csipkés, vintage

Csipke és vintage- ez a két fogalom teljesen összefügg, hisz a manapság nagyon népszerű vintage esküvők és meghívók egyik elmaradhatatlan kelléke, kiegészítője a csipke.
Legyen az horgolt formában, esetleg papírcsipke, illetve a szebbnél szebb csipke motívumok, melyek megjelenhetnek az esküvői meghívókon és természetesen minden egyéb kiegészítőn is, mint menükártya, ültetőkártya és köszönetajándék.

Mi is az a vintage?
A romantikus nosztalgia, a régi dolgok és hangulatok új köntösbe öltöztetése. A szó magyar jelentése: régies, kopottas, klasszikus. Tulajdonképpen minden, ami nosztalgiát ébreszt, vintage-nak nevezhető.
Vintage esküvői meghívó kollekciónkban a régi hangulatot idéző grafikákat új, modernebb formákban alkottuk meg, legyen az ablakos, kártyás, amerikai forma, vagy akár a klasszikus formátumok, mint a hajtogatott vagy francia hajtogatott meghívó.
Kollekciónkban nagyon fontos szerepet tölt be a levendula virág és a napraforgó különböző grafikák megjelenésével, mely nagyon különleges vintage hangulatot kölcsönöz a meghívóknak. Meghívókat díszíthetjük csipke szalaggal, spárgával vagy szatén szalaggal.
Az alábbiakban megtekinthetik vintage stílusú és csipkével díszített esküvői meghívó kollekciónkat, melyet folyamatosan bővítünk. Minden egyes típusról bővebb felvilágosítást, információt találnak az egyes menüpontok alatt.

 • Vintage stílusú amerikai esküvői meghívó csipkével

  Vintage stílusú amerikai esküvői meghívó csipkével

 • Négyzetes esküvői meghívó csipkével

  Négyzetes esküvői meghívó csipkével

 • Vintage tasakos esküvői meghívó csipkével

  Vintage tasakos esküvői meghívó csipkével

 • Meghívó csipke borítóval

  Meghívó csipke borítóval

 • Francia hajtogatott meghívó csipkével

  Francia hajtogatott meghívó csipkével

 • Vintage egyenes vágott esküvői meghívó csipkével

  Vintage egyenes vágott esküvői meghívó csipkével

 • Csipkés esküvői meghívó betétlappal

  Csipkés esküvői meghívó betétlappal

 • Vintage ablakos esküvői meghívó csipkével

  Vintage ablakos esküvői meghívó csipkével

 • Hajtogatott vintage esküvői meghívó

  Hajtogatott vintage esküvői meghívó

 • Greenery esküvői meghívó

  Greenery esküvői meghívó

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat