Dobozos meghívók

Dobozos esküvői meghívó kollekciónk a kreatív stílust képviselik. Ennél a típusnál különböző doboz formátumokra szerkesztjük rá a meghívó hátterét, az idézetet és szöveget. Készítünk masnis, tégla, kocka formátumú vagy kihúzható esküvői meghívó dobozokat. A dobozokra választhatunk az egyes típusoknál található hátterek közül, de akár egyedi, saját ötletet is megvalósítunk, mivel hozott hátterekkel, fényképpel is el tudjuk készíteni ezt a különleges meghívó típust.

Minőségi alapanyagokkal dolgozunk!

A papír gramm súlya biztosítja, hogy tartós, erős esküvői meghívó dobozokat készíthetünk, mely évek múlva is emlék marad a meghívott vendégek számára. Minden esetben szatén szalaggal díszítjük, melynek színe választható. 

Fényképes dobozos esküvői meghívó

Dobozos esküvői meghívóinkat fényképpel is lehet rendelni. A doboz tetejét vagy akár a betétlapokat lehetőség van az ifjú pár egyik közös fotójával szerkeszteni. A fotókat lehet eredeti, fekete-fehér vagy barnított árnyalatban is kérni. Fontos megjegyeznünk, hogy matt papír esetén a nagyobb felbontás miatt kontrasztosabbak lesznek a fotók, ezért a gyöngyház papírt kevésbé ajánljuk a fényképes meghívókhoz. Fényképes dobozos meghívóinkat többféle formátumban készítjük, melyről bővebben az adott típus menüpontjában olvashatnak.

 • Tekercses meghívó hatszögletű dobozban

  Tekercses meghívó hatszögletű dobozban

 • Íves tetejű esküvői meghívó doboz

  Íves tetejű esküvői meghívó doboz

 • Kémcsöves meghívó hatszögletű dobozban

  Kémcsöves meghívó hatszögletű dobozban

 • Tortaszelet formájú esküvői meghívó doboz

  Tortaszelet formájú esküvői meghívó doboz

 • Háromszög alakú esküvői meghívó doboz

  Háromszög alakú esküvői meghívó doboz

 • Téglatest alakú esküvői meghívó doboz

  Téglatest alakú esküvői meghívó doboz

 • Masnis esküvői meghívó doboz

  Masnis esküvői meghívó doboz

 • Kocka alakú esküvői meghívó doboz

  Kocka alakú esküvői meghívó doboz

 • Kémcsöves esküvői meghívó díszdobozban

  Kémcsöves esküvői meghívó díszdobozban

 • Tekercses esküvői meghívó díszdobozban

  Tekercses esküvői meghívó díszdobozban

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat