Egyenes vágott esküvői meghívó csipkével

Csipkés kollekciónkban az egyenes vágott francia hajtogatott esküvői meghívó egy igazi különlegesség, mivel egyszerű, letisztult formát egy különleges csipke motívummal készítettük.
A francia hajtogatással készült meghívó első oldala vágásra kerül, ennek ellenére a csipke motívum szépen megjelenik megalkotva így egy különleges vintage stílust.
A szöveges részek a meghívó mérete miatt bőven elférnek, ezért nem szükséges a legrövidebb szövegeket választani.
Díszítésként csipkét használunk, melynek színe választható: fehér vagy bézs színben. További opcióként választható még, hogy a csipkét spárgával is átkötjük.
Alapesetként újrahasznosított papírból készítjük, de rendelhető fehér vagy bézs papírból is, akár csipke motívum nélkül is!
LA/4-es borítékot kínálunk a meghívóhoz.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

egyenes-vagott-eskuvoi-meghivo-csipkevel-001egyenes-vagott-eskuvoi-meghivo-csipkevel-002

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db550 Ft / db
101-200 db530 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm70 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat