Egyoldalas esküvői meghívó naptárral

egyoldalas-eskuvoi-meghivo-naptarral

Vidám, könnyed és fiatalos..így mutathatnánk be pár szóval az egyoldalas naptáras esküvői meghívót, melynek egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége.
Hosszúkás, francia méretben készítjük, egy kicsit hosszabb és szélesebb méretben mint a standard francia LA/4-es méret, de természetesen úgy optimalizálva, hogy a hagyományos francia méretű borítékba még beleférjen.
Egy egyszerű cím, vagyis három gondolat „Találkoztunk. Egymásba szerettünk! Összeházasodunk!” vezetik be ezt a fiatalos stílusú esküvői meghívót. A bevezető mottó után, mely természetesen egyedileg is alakítható, hisz bármilyen szöveggel rendelhetik, következik a Jegyespár fotója, majd a naptár, ahol a betűszínnel összhangban kis szívecske jelzi kiemeléssel a nagy nap dátumát.
A meghívó hátoldala rendelkezésünkre áll arra, hogy akár egy idézetet és a meghívó szöveget rászerkesszük. Természetesen akik nem szeretnének szöveges tartalmat csak a manapság igen kedvelt idővonalas, ikonos program felsorolást arra is van mód, hisz a karton mérete ezt lehetővé teszi.
Magas gramm súlyú fehér vagy bézs matt papírra készítjük, de lehetőség van gyöngyház papírból is rendelni. Fontos megjegyeznünk, hogy a gyöngyház papíron (a papír bevonta miatt) a fotók nem lesznek olyan szépek és kontrasztosak, mint a matt papírokon, ezért a fénykép szép megjelenítése érdekében javasoljuk ennél a meghívó típusnál matt papírokat.

A fotót e-mailben kérjük szépen elküldeni a meghivoborze2009@gmail.com címre.

Amennyiben nem fényképpel hanem bármilyen más grafikával szeretnék rendelni a meghívót erre is van lehetőség, azonban kérjük, hogy ebben az esetben telefonon vagy e-mailben keressenek minket.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

egyoldalas-eskuvoi-meghivo-naptarral-001egyoldalas-eskuvoi-meghivo-naptarral-002egyoldalas-eskuvoi-meghivo-naptarral-003

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db620 Ft / db
101-200 db600 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat