Egyoldalas meghívó

Az egyoldalas meghívó kollekciónkat azoknak a jegyespároknak készítettük, akik az egyszerűbb formákat részesítik előnyben. Az egyszerű forma viszont nem jelenti azt, hogy maga az esküvői meghívó is egyszerű lesz, hisz nagyon sok érdekes témával, ötlettel el lehet készíteni, természetesen különböző stílusokban. Legyen az a bohókás, funny, vintage vagy a manapság nagyon népszerű greenery stílus. Olyan kreatív ötletekkel találkozhatnak, mint a színházjegy, mozijegy, koncertjegy vagy az utazást kedvelők körében igen népszerű boarding pass meghívók.
Alapanyagát tekintve magas gramm súlyú kreatív papírokkal dolgozunk, pontosan azért, hogy az egyoldalas meghívóknak masszív, erős tartása legyen, igazi különleges minőséget biztosítva ezáltal.
Egyoldalas meghívóink között megtalálhatóak a Save The Date kártyák is, melyek előhírnökei az esküvői meghívóknak és egyre népszerűbb a menyasszonyok, vőlegények körében.
Minden egyoldalas esküvői meghívónk készülhet fotóval is, amely még személyesebbé varázsolhatja már a meghívás pillanatát is.

 • Színház és mozijegy esküvői meghívó

  Színház és mozijegy esküvői meghívó

 • Save The Date

  Save The Date

 • Koncertjegy esküvői meghívó

  Koncertjegy esküvői meghívó

 • Idővonalas esküvői meghívók

  Idővonalas esküvői meghívók

 • Egyoldalas vintage és greenery esküvői meghívó

  Egyoldalas vintage és greenery esküvői meghívó

 • Egyoldalas esküvői meghívó naptárral

  Egyoldalas esküvői meghívó naptárral

 • Beszállókártya esküvői meghívó

  Beszállókártya esküvői meghívó

 • Barokk stílusú esküvői meghívó

  Barokk stílusú esküvői meghívó

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat