Egyoldalas vintage és greenery esküvői meghívó

egyoldalas-vintage-es-greenery-eskuvoi-meghivo

Egyoldalas esküvői kollekciónk egyszerűen elegáns darabjai az alapesetként A5-ös méretben készülő vintage és a greenery meghívók. Azért is írjuk, hogy alapesetként, mert a manapság egyre népszerűbb négyzetes formátumban is el tudjuk készíteni a meghívókat, méghozzá 15 × 15 cm méretben, melyhez 16 × 16 cm-es borítékokat tudunk ajánlani.

A vintage stílus egyik legszebb növénye és díszítő eleme a levendula és a napraforgó mellett az greenery stílus olíva ága vagy az eukaliptusz levele, ezért mi is használtuk ezeket a grafikákat a kollekciónk elkészítésekor. Az egyszerű, letisztultság jellemzi ezt a stílust, mely igen népszerű ma a menyasszonyok körében.

Természetesen egyedi motívumokkal is rendelhetik, vagy akár a jegyespár fényképe is kerülhet az esküvői meghívóra, még jobban kihangsúlyozva ezáltal az egyedi, személyes jelleget.

A meghívó mérete lehetőséget ad arra, hogy akár egy kicsit hosszabb szöveg és idézet kerüljön rá, vagy akár a most nagyon divatos idővonalat ikonokkal is választhatják amennyiben a programot ebben a kicsit mókás, vidám formában szeretnék felsorolni akár a meghívó hátoldalára.

Az A5-ös egyoldalas vintage esküvői meghívók esetén a karton lap széle le van kerekítve, hogy még elegánsabb és különlegesebb legyen a formátum, de négyzetes formátum esetén lekerekítés nélkül is el tudjuk készíteni.

Alapanyagát tekintve mivel színes grafikákkal dolgozunk fehér vagy bézs matt, valamint gyöngyház papírból készítjük. Fontos, hogy a matt papírokon kontrasztosabbak a színek a papír magasabb felbontása miatt, ezért élénk színek esetén nem a gyöngyház hanem a matt papírt ajánljuk, legyen az a fehér vagy akár a bézs szín.

Természetesen a meghívókhoz boríték is rendelhető A5-ösa méretben matt és gyöngyház papírból egyaránt.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

egyoldalas-vintage-es-greenery-eskuvoi-meghivo-001egyoldalas-vintage-es-greenery-eskuvoi-meghivo-002egyoldalas-vintage-es-greenery-eskuvoi-meghivo-003egyoldalas-vintage-es-greenery-eskuvoi-meghivo-004egyoldalas-vintage-es-greenery-eskuvoi-meghivo-005egyoldalas-vintage-es-greenery-eskuvoi-meghivo-006egyoldalas-vintage-es-greenery-eskuvoi-meghivo-007egyoldalas-vintage-es-greenery-eskuvoi-meghivo-008

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db620 Ft / db
101-200 db600 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
16 × 16 cm100 Ft / db
16 × 23 cm120 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat