Fényképes francia hajtogatott meghívók

fenykepes-francia-hajtogatott-meghivok

A francia hajtogatott fényképes meghívó kiváló lehetőség arra, hogy a választott fotót szép nagy méretben megmutassuk. A nyitó oldalra kerülhet teljes egészében a fotó, a belső oldalra pedig elhalványítva, vízjelszerűen ugyanaz a kép vagy akár egy másik is, ráírva a szöveget.
Nagyon ötletes, ha egy esküvői meghívón a leendő ifjú pár gyerekkori fotói szerepelnek akár szépia (barnított) vagy fekete-fehér színvilágban, felidézve ezáltal a régies hangulatot!

Meghívó mérete összehajtogatva 10 × 21 cm, kinyitva A4-es méretű, vagyis 21 × 30 cm.
Ehhez a típushoz francia méretű, vagyis LA/4-es borítékokat kínálunk matt és gyöngyház papírból.
Álló és fekvő formátumban egyaránt készítjük. Amennyiben fekvő formátumú meghívót választanak, akkor fekvő, ha álló formátumot akkor álló képet küldjenek nekünk.

Francia hajtogatott esküvői meghívóinkról bővebben itt olvashatnak: itt

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

fenykepes-francia-hajtogatott-meghivok-001fenykepes-francia-hajtogatott-meghivok-002fenykepes-francia-hajtogatott-meghivok-003fenykepes-francia-hajtogatott-meghivok-004fenykepes-francia-hajtogatott-meghivok-005

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db470 Ft / db
101-200 db450 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat