Fényképes hajtogatott meghívók

fenykepes-hajtogatott-meghivok

A mai esküvői meghívó trendek egyik alap pillére a fényképes meghívók. Stúdiónk is nagyon sok meghívót készített az elmúlt években is a jegyespárok fotójával, mely igazán egyedivé, személyessé varázsolta a kiválasztott meghívó típust. Sokan szeretik a hagyományos és klasszikus stílusra jellemző két részes, két oldalas esküvői meghívót, ezért kínálatunkban fényképes változatban is szerepel. Hajtogatott meghívók esetén is különleges lehetőség, hogy a menyasszony és vőlegény egyik közös fotójával készítsük el a meghívót.

A fotók maradhatnak eredeti színvilágban is, de a leggyakoribb kívánság az, hogy egy egységes szépia (barnított) vagy fekete-fehér színvilágban tervezzük és készítsük el a meghívók fényképes grafikáját. Hogy milyen fotót válasszanak? Lehet az egy jól sikerült közös fénykép, melyhez emlékek kötődnek vagy akár a múltban, gyerekkorban készült fénykép is. Lényeg, hogy a választott kép minél élesebb, kontrasztosabb legyen, azért, hogy a meghívón minél jobb minőségben mutasson.
Hajtogatott esküvői meghívóinkról bővebben itt olvashatnak: itt

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

fenykepes-hajtogatott-meghivok-001fenykepes-hajtogatott-meghivok-002fenykepes-hajtogatott-meghivok-003fenykepes-hajtogatott-meghivok-004fenykepes-hajtogatott-meghivok-005

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db490 Ft / db
101-200 db470 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat