Fényképes lapozgatós esküvői meghívó

fenykepes-lapozgatos-eskuvoi-meghivo

Egy igazán különleges meghívót készítettünk mindazoknak, akik szeretik az egyedi formákat. Három különböző részből áll, így minden információnak külön oldalon van helye. A nyitó rész egy álló formátumú lap, ezért itt mindenképpen álló fotót válasszanak. A meghívó második oldalára kerül az idézet, a harmadikra pedig a meghívás szövege.

Szatén szalaggal rögzítjük egymáshoz az oldalakat, mely így egy lapozható formátumot biztosít ennek a különleges esküvői meghívónak.
Természetesen a szalag színe szabadon választható, de javasoljuk már itt is figyelembe venni az esküvői dekoráció hangulatát, színvilágát.
Meghívó mérete 10 × 21cm
Ehhez a típushoz francia méretű, vagyis LA/4-es borítékokat kínálunk matt és gyöngyház papírból.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

fenykepes-lapozgatos-eskuvoi-meghivo-001fenykepes-lapozgatos-eskuvoi-meghivo-002fenykepes-lapozgatos-eskuvoi-meghivo-003

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db550 Ft / db
101-200 db530 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat