Fényképes, pausz rátétes meghívó

fenykepes-pausz-ratetes-meghivo

Pausz rátétes esküvői meghívóinkat is készíthetjük fényképes formátumban. Ebben az esetben a kartonra kerül a fénykép, a pausz lapra pedig a szöveg, melyet színes szatén szalaggal rögzítünk egymáshoz. Fényképes pausz rátétes esküvői meghívó esetében javasoljuk a matt papírokat a gyöngyház kartonok helyett, mivel a matt papír magasabb felbontása miatt élesebb és kontrasztosabb lesz a fotó. Fontos, hogy rövidebb esküvői meghívó idézetekhez és szövegekhez ajánljuk, mivel egy oldal áll rendelkezésünkre a szerkesztéshez.

A pausz rátétes meghívónkat kétféle méretben készítjük. A francia méretű 10 × 21-es méretben, valamint a 13,6 × 13,6 cm-es négyzetes formátumban. Mind a két mérethez kínálunk borítékokat matt és gyöngyház papírból egyaránt. Mindkét méretben a kartonra kerül a fotó, a pauszra pedig az idézet és a meghívó szövege. A szatén szalag színe is választható, igazodva az esküvői dekoráció színvilágához.

Pausz rátétes esküvői meghívóinkról bővebben itt olvashatnak: itt

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

fenykepes-pausz-ratetes-meghivo-001fenykepes-pausz-ratetes-meghivo-002fenykepes-pausz-ratetes-meghivo-003fenykepes-pausz-ratetes-meghivo-004fenykepes-pausz-ratetes-meghivo-005fenykepes-pausz-ratetes-meghivo-006fenykepes-pausz-ratetes-meghivo-007fenykepes-pausz-ratetes-meghivo-008

fenykepes-pausz-ratetes-meghivo-009

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db550 Ft / db
101-200 db530 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat