Filmszalagos esküvői meghívó

filmszalagos-eskuvoi-meghivo

Amennyiben szeretnénk fényképpel rendelni az esküvői meghívót, de nem tudunk több fénykép közül választani, remek lehetőség a filmszalagos meghívó. Ötletes megoldás, mikor a nyitó oldalra elhelyezett filmszalag kis kockáiba tesszük a gyerekkori vagy közös fotókat, majd a filmszalag tetejére szerkesszük az ifjú pár közös fotóját. Itt is szabadon választható a képek színvilága. Lehet eredeti, vagy fekete fehér, szépia, vagyis barnított. De kombinálhatjuk is a fotók színvilágát. Kínálatunkban az alábbi filmszalagos meghívók találhatóak meg, melyeket francia hajtogatott és hajtogatott formátumban készítünk. 

A négy képes filmszalagos meghívónál egy rövidebb, egy sorban elhelyezett filmszalagot láthatnak, melyhez összesen 4 db képre van szükségünk a közös fotón kívül. A filmszalagra egy jól sikerült fotót helyezzünk el a jegyespárról, ami a jelent tükrözi, a filmszalagon látható múltat idéző kis filmkockák előtt:)

A meghívó belső oldalára választhatunk egy meghívó hátteret, de lehetőség van a nyitó oldalon szereplő fényképet halványan, vízjelszerűen elhelyezni. A szerkesztési paraméterek hasonlóak, mint a hajtogatott meghívó menüpont alatt található esküvői meghívóké, tehát a belső oldalakra kerülnek a szöveges információk.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

filmszalagos-eskuvoi-meghivo-001filmszalagos-eskuvoi-meghivo-002filmszalagos-eskuvoi-meghivo-003filmszalagos-eskuvoi-meghivo-004filmszalagos-eskuvoi-meghivo-005filmszalagos-eskuvoi-meghivo-006

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db550 Ft / db
101-200 db530 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat