Francia hajtogatott magyaros esküvői meghívó

francia-hajtogatott-magyaros-eskuvoi-meghivo

Francia hajtogatott magyaros esküvői meghívót az egyszerű, letisztult forma és stílus világ jellemezi. A hagyományos jelleget megőrizte a hármas hajtogatással és a borítékos formával.
Nagyszerű lehetőség, hogy a magyaros motívumok szépen megjeleníthetőek a francia hajtogatott meghívó nyitó lapján, ahol a meghívó felirat vagy akár a nevek is szerepelhetnek. 

Francia hajtogatott esküvői meghívóink formavilága abszolút passzol a letisztult, egyszerű stílusjegyeket bemutató magyaros stílushoz. Az alábbi háttér kínálatunkban találnak népmeséből és népművészetből merített motívumokat (kalocsai, kékfestő), melyek igazán egyedivé és hagyományőrzővé tudják varázsolni a választott magyaros esküvői meghívót. A francia hajtogatott formátumon lehetőség van hosszabb szövegek elhelyezésére is, ezért azoknak ajánljuk, akik sok információt szeretnének a meghívóra. Álló és fekvő formátumban egyaránt rendelhető.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

francia-hajtogatott-magyaros-eskuvoi-meghivo-001francia-hajtogatott-magyaros-eskuvoi-meghivo-002francia-hajtogatott-magyaros-eskuvoi-meghivo-003francia-hajtogatott-magyaros-eskuvoi-meghivo-004francia-hajtogatott-magyaros-eskuvoi-meghivo-005francia-hajtogatott-magyaros-eskuvoi-meghivo-006francia-hajtogatott-magyaros-eskuvoi-meghivo-007francia-hajtogatott-magyaros-eskuvoi-meghivo-008

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db470 Ft / db
101-200 db450 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Álló magyaros esküvői meghívó háttér

Fekvő magyaros esküvői meghívó háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat