Francia hajtogatott magyaros esküvői meghívó pausszal

francia-hajtogatott-magyaros-eskuvoi-meghivo-pausszal

A hagyományos stílusú francia hajtogatott esküvői meghívónkat pausz betétlappal is készítjük, természetesen magyaros stílusban is. A három részre hajtott papír közepén szerepel a pausz papír, melyet szalaggal rögzítünk a laphoz. Szatén szalaggal átfűzve és masnizva igazán különleges és egyedi esküvői meghívó formátum magyaros esküvői meghívó kínálatunkban, hisz a hagyományos és a kreatív stílust ötvözi.

Ezt a magyaros esküvői meghívót minden esetben álló formátumban készítjük, tehát mindenképpen az álló hátterek közül válasszanak. Hosszabb szövegek esetén is ajánljuk, mivel a meghívó minden oldala szerkeszthető, így nem szükséges a rövid idézetre és meghívó szövegekre törekednünk. 

10 × 21 cm-es méretben készül és LA/4-es borítékot ajánlunk hozzá. Természetesen a magyaros esküvői meghívó háttér mellett lehetőség van a belső pausz lapra elhelyezni a Jegyespár egyik jól sikerült fényképét, ezáltal még személyesebbé és egyedibbé tenni az esküvői meghívót.

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db530 Ft / db
101-200 db510 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Álló magyaros esküvői meghívó háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat