Francia hajtogatott meghívó csipkével

francia-hajtogatott-meghivo-csipkevel

Francia hajtogatott csipkés meghívónk, 10 × 21 cm-es méretben készül, egy igazán különleges papírból mely abszolút a természetes, natúr jelleget és a vintage hangulatot képviseli. A papír egyik oldala matt, a másik egy kicsit fényesebb, csíkos mintázatú. 

A szerkesztése ugyanúgy történik, miként egy klasszikus, hagyományos stílust képviselő francia hajtogatott meghívónak, csak a hátterek tekintetében a vintage irányába mozdultunk el. Szövegek tekintetében van bőségesen helyünk, tehát nem szükséges a legrövidebb szöveges tartalmakat választani. Az összehajtogatott papíron egy széles csipke található, melynek színe választható: lehet fehér vagy natúr,- ekrű színű is.

A meghívóhoz ugyanabból a papírból készült borítékot ajánlunk, megteremtve ezáltal a tökéletes összhangot.
Természetesen rendelhető más színű és alapanyagú papírból is, mint bézs vagy fehér matt papír.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

francia-hajtogatott-meghivo-csipkevel-001francia-hajtogatott-meghivo-csipkevel-002francia-hajtogatott-meghivo-csipkevel-003francia-hajtogatott-meghivo-csipkevel-004

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db590 Ft / db
101-200 db570 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat