Greenery esküvői meghívó

greenery-eskuvoi-meghivo

Greenery vagyis „vissza a természetbe!” - egy igazán egyedi, új színvilág, mely egy új és nagyon kedvelt esküvői stílust teremtett. Rendkívül népszerű lett azon jegyespárok körében, akik szeretik az egyszerű, letisztult szín és stílusvilágot, valamint a természetet. A greeneryt, vagyis a zöld, lomb zöld, élénkzöld árnyalatot 2017-ben az év színének választották, melynek egyenes következménye lett az, hogy egyre nagyobb teret hódított az esküvői dekorációk és így mára már az esküvői meghívók világában is.

Egyre több jegyespár keres természetközeli helyszíneket esküvőjére, ahol a szabadban rendezhetik a ceremóniát, különleges hangulatot, érzést adva a nagy nap pillanatainak. Mivel az idilli környezethez egyértelműen stílusban, színben passzoló grafikai elemekre van szükség, ezért az igényekhez igazodva megalkottuk greenery esküvői meghívó kollekciónkat, egyszerű hajtogatott formátumban. Leveles motívumok, olíva ág, eukaliptusz levelek, faágak, levél koszorúk alkotják a dizájn alapját, melyeket fehér vagy bézs matt papírra készítünk. A természethez köthető dizájnhoz tartoznak a fa mintás hátterek is, melyek alapját képezhetik bármelyik greenery meghívónak is. Természetesen minden kiegészítőnk, így az ültető, menükártya, köszönetajándék, ültetőtábla, mind elkészíthetőek a meghívón található zöldes motívumokkal is.

Az egyoldalas meghívók menüpontban szintén találhatnak vintage és greenery esküvői meghívókat A5-ös és 15 × 15 cm-es méretben, ezért érdemes oda is ellátogatni.

A meghívó mérete összehajtogatva a hagyományos képeslap méret, melyhez szabvány méretű borítékot tudnak rendelni 60 Ft / db áron.

A greenery esküvői meghívókat lehetőség van szatén szalaggal vagy spárgával díszíteni, azonban ebben az esetben az árlistában feltüntetett árhoz kérjük, hogy +100 Ft / db árat számoljanak hozzá.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

greenery-eskuvoi-meghivo-001greenery-eskuvoi-meghivo-002greenery-eskuvoi-meghivo-003greenery-eskuvoi-meghivo-004greenery-eskuvoi-meghivo-005greenery-eskuvoi-meghivo-006greenery-eskuvoi-meghivo-007greenery-eskuvoi-meghivo-008

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db520 Ft / db
101-200 db500 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
11 × 16 cm60 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat