Hajtogatott vintage esküvői meghívó

hajtogatott-vintage-eskuvoi-meghivo

Vintage kollekciónk egyik legnépszerűbb esküvői meghívója a hagyományos postai levelező lap méretben készülő egyszerűen elegáns hajtogatott meghívó. A klasszikus félbehajtással készülő formátum azért is kedvelt a Jegyespárok körében, mert jól igazodik a régies, vintage hangulatot idéző formavilághoz, szakít egy kicsit a modernebb irányzattal, hajtásokkal. Ez a letisztult, egyszerű meghívó tökéletes lehetőség arra, hogy ne legyen szükség a legrövidebb szöveget választani a meghívóra, hisz akár mind a négy oldala is szerkeszthető. A nyitó oldalra kerülhet a menyasszony, vőlegény neve vagy akár a meghívó felirat, a belső oldalra pedig az idézet, a meghívás szövege, a hátoldalra pedig ha szükséges az egyéb információk, mint visszajelzés vagy az ajándékozás, esetleg a manapság nagyon népszerű esküvői program felsorolása.
A vintage stílus világához igazodva kreatív matt papírra készítjük, fehér vagy bézs színben, magas gramm súlyban a megfelelő tartás végett.
Méretét tekintve 10,5 × 15 cm, melyhez levelezőlap méretű borítékot lehet rendelni, a meghívó alapanyagából 60 Ft / db áron.
A hajtogatott vintage esküvői meghívók rendelhetőek szatén szalaggal, spárgával vagy juta szalaggal, ez esetben azonban az árlistában feltüntetett árhoz képest  + 100 Ft / db árat számoljanak hozzá a meghívó árához.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

hajtogatott-vintage-eskuvoi-meghivo-001hajtogatott-vintage-eskuvoi-meghivo-002hajtogatott-vintage-eskuvoi-meghivo-003hajtogatott-vintage-eskuvoi-meghivo-004

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db520 Ft / db
101-200 db500 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
11 × 16 cm60 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat