Hírek

New Date kártya

Újdonságunk! „New Date” kártya - Ahogy értesíteni tudod a rokonokat, barátokat
az esküvő új időpontjáról...

„New Date” kártya >>

Tanácsok meghívó rendeléssel kapcsolatban

Mit lehet tenni a jelenleg kialakult helyzetben a meghívó rendelésekkel kapcsolatban?

Nagyon sok Menyasszonnyal és Vőlegénnyel beszélgettünk az elmúlt napokban és teljes a bizonytalanság és az aggodalom.
Többen átfoglalták már őszi vagy téli időpontra az esküvőt, de még mindig várnak a meghívókkal, hátha rendeződik a helyzet. A gond az, hogy nyilván a végtelenségig ezzel sem várhatnak, hisz a gyártásnak és a kiküldésnek is van egy átfutási ideje.

De akkor mégis mit tehetünk? - Nézzünk néhány ötletet:

I. Ha még nincs meghívód, de szeretnél:

1. „Save the date” -ként kiküldhetitek az esküvő tervezett időpontját, a "meghívó érkezni fog" felirattal. Ezt megteheted Save the date kártyával vagy akár egy e-mail formájában.
Közben a terveket előkészítjük és megvárjuk az utolsó pillanatot a gyártással, természetesen az ehhez szükséges időt is kalkulálva.

2. A meghívókat elkészítjük úgy, hogy a dátumnak kihagyjuk a helyét, esetleg kipontozzuk és amikor már fix a dátum ráírjátok. ( Egy szépen író zselés tollal ez bármikor megoldható)

3. Elkészítjük a meghívót dátum nélkül, egy kis kártya kíséretében " Az esküvő pontos időpontja:" felirattal, természetesen a meghívó grafikájával. Erre a kis kártyára pedig Ti magatok rá tudjátok írni a végleges dátumot, így a meghívó maradhat eredeti szépségében, senkinek nem kell ráírnia kézírással. Dobozos meghívók esetén természetesen a kártyát a doboz méretéhez igazítjuk.

II. Ha már van meghívód és az esküvőt el kellett halasztani:

Ebben az esetben természetesen lehetőséged van e-mailben is értesíteni a vendégeket az új időpontról.
Azonban az elmúlt hetekben egyre többen kerestek meg minket azzal az igénnyel, hogy találjunk ki
valami egyszerű, de ötletes megoldást arra, hogy az új, áthelyezett időpontról értesíteni tudják a vendégeket, ráírva a szükséges és fontos információkat az esküvővel kapcsolatban.
A „Save the date” kártyán inspirálódva, el is készítettük a "New date" kártyát, mely természetesen a már elkészített meghívóval azonos stílusban, dizájnban alkotunk meg minden Jegyespárnak, akik emellett döntenek. Ez a kártya lehetőséget ad arra, hogy elegáns módon tudjuk kommunikálni a vendégek felé az új időpontot és minden egyéb fontos infót.
Részletekről szívesen írunk Nektek, ha megkerestek a már ismert elérhetőségeinken.

Nagyon fontos, hogy mindenre van megoldás, nem szabad elkeseredni!!
A Meghívó Börze csapata is folyamatosan dolgozik, igyekszünk minden helyzetre a megoldást megtalálni, a lehető legrugalmasabban.
Keressetek minket, hogy ezt a várakozással teli időszakot hasznosan tudjuk együtt „eltölteni” azzal, hogy a meghívó terveket elkészítjük, hogy amikor már látszik ennek a nehéz időszaknak a vége, gyorsan lépni tudjunk!

Zavartalanul működünk!

A járványügyi helyzet alatt is folyamatosan dolgozunk!
Online és telefonon elérhetőek vagyunk!

Lézer vágott esküvői meghívók

Weboldalunkon is elérhetőek már a lézer vágott esküvői meghívók. Különleges kartonnal és szatén szalagokkal díszitjük.
Kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Részletek itt ->

Hamarosan húsvét!

Kérünk mindenkit, hogy akik a húsvéti ünnepek alatt szeretnék átadni a meghívókat, időben küldjék el a rendeléseket, illetve jelentkezzenek be hozzánk, mert más most nagy az érdeklődés és a megrendelések száma. Köszönjük!

Greenery esküvői meghívó kollekció

Újdonság kínálatunkban az egyszerűen elegáns „Greenery” esküvői meghívók.
A kártyás esküvői meghívó menüpontban találják ezt az új, egyedi stílust bemutató meghívót, melyet kifejezetten ajánlunk szabadtéri, természetközeli esküvőkhöz.
Részletekért kattintson ide:

Itt az új színház és mozijegyes meghívónk!

A boarding pass meghívók mellett, már rendelhetőek a színház és mozijegyes esküvői meghívók is tasakkal vagy egyoldalas kivitelben egyaránt. Színészek, mozi vagy színház rajongók többféle dizájnból választhatnak, melyet folyamatosan bővítünk.
További infó itt:

2019. január 9 - február 1.

2019. január 9-február 1. között különböző meghívásoknak teszünk eleget, ahol bemutatjuk meghívóinkat, így ebben az időszakban sajnos nem tudunk a meghívók gyártásával, tervezésével foglalkozni. Természetesen telefonon, e-mailben bármikor elérhettek majd minket, folyamatosan vesszük fel a rendeléseket és minden információval ellátunk Benneteket!
Köszönjük előre is a türelmet!
Addig is várunk Benneteket, akár ünnepek alatt is!

Söralátét köszönetajándéknak

Söralátét köszönetajándéknak és akár ültetőnek is!
Nagyszerű lehetőség arra, hogy a pénztárcánkat is kímélve egyedi és ötletes köszönetajándékkal lepjük meg a vendégeinket. Mindenféle dizájnban elkészíthető söralátétek rendelhetőek fényképpel is. Ha a vendég neve rákerül a söralátét köszönetajándékra akkor egyben ültető funkciót is be tud tölteni, tehát
2 in1 lesz.
Nagyszerű választás azoknak, akik egyedit és különlegeset szeretnének elérhető áron!

Mindent időben!

Elérkezett az esküvői kiegészítők rendelése, azaz a menükártya, ültetőkártya, köszönetajándékok ideje. Kérünk mindenkit, hogy időben keressenek meg minket, ne legyen kapkodás az esküvő előtti napokban! Soha ne várják meg a teljes vendéglistát azzal, hogy a kiegészítőket megrendeljék, mivel a tervezési időszak alatt még lehetőség van a pontosításra.

Új, Új, Új...:D Útlevél formátumú esküvői meghívó

Szakítva a hagyományos dizájnokkal megalkottuk utazás témában a második esküvői meghívónkat, az útleves esküvői meghívót. Mivel repülőjegyes formátumunk nagy sláger, ezért gondoltuk, hogy lépjünk egyet tovább és alkossunk valami újat. Sok jegyespárunk életének nagyon fontos része, hogy utaznak és ingáznak egy külföldi ország és Magyarország között, tehát igencsak fontos része életüknek az utazás… Akkor mi lehetne jobb, egyedibb és kreatívabb ötlet egy útleveles meghívónál?:D

Minden részletet megtalálnak itt:
Útleves esküvői meghívó

Köszönetajándék-Cukorka mini könyvben :)

Az idei esküvői szezon köszönetajándék kínálatában egy igazi kis különlegesség a mini könyvecske, melynek belső oldalán színes kis cukorka található. 

A könyvecske borítójára kerül az esküvői meghívó motívuma de természetesen rendelhető fotóval is Minden esetben az esküvői vacsora dekorációjának színvilágához igazítjuk a dizájnt és a színeket. 

A köszönjük! felirat mellett a két név és a dátum szerepel rajta. 

A könyv két oldalát egy szalaggal kötjük egymáshoz, melynek színe választható.

Mikor rendeljük meg az esküvői meghívókat?

Kérünk mindenkit aki érdeklődik esküvői meghívóink iránt, hogy időben keressenek meg minket, mert a rendelések vállalási határideje ahogy haladunk előre a tavaszi hónapok felé egyre hosszabbodnak. Természetesen amennyiben kapacitásunk van és a szükség úgy hozza tudunk FELÁR NÉLKÜL, sürgősséggel is vállalni meghívókat, de erre garanciát nem tudunk adni. Épp ezért fontos, hogy időben vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy mindenre legyen időnk és ne kelljen kapkodni a tervezéssel és a kivitelezéssel.

Elkészültek az új PUZZLE esküvői meghívóink.

Igazi különlegesség kínálatunkban, mivel már a meghívás alkalmával vidám hangulatot teremthetünk a puzzle darabok összerakásával. Készülhet háttérrel, fotóval, kinek mi tetszik:) Részletek itt: katt.

MINIMÁLIS DARABSZÁM

A Meghívó Börzénél már lehetőség van 20 db-tól is rendelni esküvői meghívóinkat! Ezáltal szeretnénk figyelembe venni a kisebb létszámú esküvőket, ahol nincs szükség 40-60-80 db meghívóra. Szeretettel várunk mindenkit!

MINTAPÉLDÁNY KÜLDÉSE

Sok céggel ellentétben mi ne küldünk ingyenes mintapéldányokat meghívóinkból. Hogy miért is? Meghívóink nem importált, nyomtatás nélküli kártyák.

A mi esküvői meghívóink egyedi, kézzel készített termékek, tehát magasak az előállítási költségek.

Mennyivel szebb és jobb a meghívót a saját magunk által választott háttérrel, a szöveggel, idézettel, betűtípussal és neveinkkel látni! Azt amit mi választottunk, úgy és ahogy mi szeretnénk. A minta példány megszerkesztésének, legyártásának és elküldésének van egy egyszeri 2800 Ft-os költsége, melyet tervezés előtt kérünk átutalni.

Akik mégsem szeretnének mintapéldányt, azok sem veszélyeztetnek semmit, mert minden rendelés sorozatgyártása előtt első példány készül, melyet a szerkesztési díj kifizetése után INGYENESEN elkészítünk és elpostázunk.

Facebook oldalunk!

Kövessenek minket facebook oldalunkon is, hisz itt minden újdonságot azonnal megmutatunk.  Naponta több poszttal jelentkezünk, linkekkel megmutatva hol találják az adott esküvői meghívót weboldalunkon. Köszönjük, ha megosztják bejegyzéseinket, hogy ezáltal még több Jegyespár láthassa egyedi esküvői meghívóinkat,

Facebook oldalunk

Megújult weblapunk!

A 2017-es esküvői meghívó szezont egy vadonatúj Meghívó Börze oldallal köszöntjük! Újjávarázsoltuk esküvői meghívó oldalunkat egy fantasztikus webfejlesztő segítségével! Folyamatosan frissítjük a tartalmat, újabb és újabb esküvői meghívók kerülnek fel a weboldalra, ezért érdemes gyakran visszalátogatni, hogy mindenki megtalálja a számára legszebb esküvői meghívót.

Köszönetajándék tasak

Ha már megvették a köszönetajándékot, amit a vendégeknek szánnak, de a csomagolást is szeretnék elegánsra és különlegesre, akkor nagyszerű lehetőség az esküvői dizájnjával összhangban elkészíteni a köszönetajándék tasakot, amiben elhelyezhető a kis ajándék.
A vendég nevét is rá tudjuk írni, ezáltal ültető funkciót is elláthat.

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat