Hullámos esküvői meghívó

hullamos-eskuvoi-meghivo

Nagyon elegáns a betétlapos, elején hullámos ívvel készülő kártyás esküvői meghívónk, melyben a meghívó betétlapja kivehető. Két részből áll tehát az esküvői meghívó: a tasakból és a betétlapból. Mérete a hagyományos francia méret, vagyis 10 × 21 cm, melyhez szabvány méretű borítékot ajánlunk.

A tasakra különböző motívumok elhelyezhetőek, a fotókon látható kínálatot folyamatosan bővítjük, de egyedi ötleteikkel is keressenek bátran, legyen az akár egy háttér témája vagy színvilága. A betétlap első oldalára kerül a jegyespár neve és az idézet, amennyiben szeretnének, a hátoldalra pedig a meghívó szövege. A betétalap színe lehet azonos a tasak színével, de lehet attól eltérő is, ki mit szeretne:)

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

hullamos-eskuvoi-meghivo-001hullamos-eskuvoi-meghivo-002hullamos-eskuvoi-meghivo-003hullamos-eskuvoi-meghivo-004hullamos-eskuvoi-meghivo-005hullamos-eskuvoi-meghivo-006hullamos-eskuvoi-meghivo-007hullamos-eskuvoi-meghivo-008

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db650 Ft / db
101-200 db630 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Fekvő vintage esküvői meghívó háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat