Indamintás esküvői meghívó

indamintas-eskuvoi-meghivo

Igazi elegancia jellemzi az indamintás kártyás esküvői meghívóink, melyet különleges nonfiguratív indamintákkal és az elegáns három részre hajtással készítettünk. Különlegessége egyszerűségében rejlik, melyet mégis izgalmassá tesz a nyitó oldal 2/3-ad részénél történő egyenes vágás, melyen az indaminta fut végig.

Az indamintás esküvői meghívónk is saját tervezésű, így természetesen itt is tudjuk a papír színét és típusát változtatni. Rendelhető fehér és bézs gyöngyház, illetve matt papírból, melyek mindegyike magas grammsúlyú kreatív karton. Minden esetben szatén szalaggal kötjük át, melynek színe szintén választható, igazítva a papír és a választott motívum színvilágához.

Belső oldalra szerkesztjük a neveket, az idézetet és a meghívás szövegét. Hosszabb szövegek esetén is ajánljuk, mivel sokkal több szerkeszthető felülete van ennek a típusnak, a többi kártyás meghívóhoz képest.
Mérete az elegáns francia méret, vagyis 10 × 21 cm, melyhez LA/4-es borítékot kínálunk a meghívó papírjához alkalmazkodva.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

indamintas-eskuvoi-meghivo-001indamintas-eskuvoi-meghivo-002indamintas-eskuvoi-meghivo-003indamintas-eskuvoi-meghivo-004indamintas-eskuvoi-meghivo-005indamintas-eskuvoi-meghivo-006indamintas-eskuvoi-meghivo-007indamintas-eskuvoi-meghivo-008

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db650 Ft / db
101-200 db630 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Fekvő vintage esküvői meghívó háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat