Íves tetejű esküvői meghívó doboz

ives-teteju-eskuvoi-meghivo-doboz

Dobozos esküvői meghívó kínálatunk új darabja az íves tetejű, kihajtható kis dobozka, melyet szatén szalaggal díszítünk. A doboz teteje különböző mintákkal készíthető, de elsősorban nonfiguratív vagy vintage hátterekhez javasoljuk, mely szinte „tapétaként” borítja be a dobozos meghívó teljes felületét. Amennyiben minta nélkül szeretnék megrendelni, arra is van lehetőség. Ebben az esetben a következő színek választhatóak fehér, bézs, arany, ezüst, bordó.

A kis meghívó dobozka belsejében egy kinyitható, három részre hajtott betétlap i található, melyen minden lényeges információ megtalálható az esküvőről. Mind a két oldala nyomtatható a betétlapnak, így lehetőség van kicsit hosszabb meghívó idézet és szöveg elhelyezésére is. A betétlap mérete 99 × 297 mm, melyet három részre hajtunk. A doboz, pedig 11 × 11 cm, mely rendelhető mindenféle nonfiguratív motívummal fehér és bézs színben, matt vagy gyöngyház papírból. Természetesen mindenféle színben el tudjuk készíteni a dobozkát, de ebben az esetben színes mintát nem lehet a kartonra nyomtatni, mivel színes papíron a színes motívum nem érvényesül.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

ives-teteju-eskuvoi-meghivo-doboz-001ives-teteju-eskuvoi-meghivo-doboz-002ives-teteju-eskuvoi-meghivo-doboz-003ives-teteju-eskuvoi-meghivo-doboz-004ives-teteju-eskuvoi-meghivo-doboz-005ives-teteju-eskuvoi-meghivo-doboz-006ives-teteju-eskuvoi-meghivo-doboz-007ives-teteju-eskuvoi-meghivo-doboz-008

ives-teteju-eskuvoi-meghivo-doboz-009

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db800 Ft / db
101-200 db780 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Fekvő vintage esküvői meghívó doboz háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat