Kémcsöves magyaros esküvői meghívó

kemcsoves-magyaros-eskuvoi-meghivo

Kémcsöves meghívóinkat nagyon sokan szeretik és évek óta nagyon sokan választják a nagy napra, mint esküvői meghívót. Mivel maga a pausz papír, mint alapanyag, a tekercses meghívó, mint forma egy régies hangulatot tükröz, ezért magyaros stílusban is az egyik legnépszerűbb esküvői meghívónk. Az A5-ös méretű pausz lapra kerül a népművészeti vagy népmesés motívum, valamint a meghívó szövege és az idézet.

Lehetőség van a magyaros motívumot a pausz papír tetejére szerkeszteni, melyet a kémcsőbe helyezve szinte megmintázza az üveget. Üveges, kémcsöves magyaros esküvői meghívóinkat kizárólag pausz papírral készítjük, mivel a gyöngyház papírt nem lehet az üvegbe beletekerni!!

Az összetekert pausz papír a régies hangulatot tükrözi, mégis új, mert a feldíszített kémcsőbe kerül. A pausz színe lehet piros és lime zöld is, de ebben az esetben csak olyan magyaros motívum kerülhet a pauszra, amely fekete vagy nagyon sötét színű.

Rendelhető díszdobozzal is akár a magyaros esküvői meghívóra jellmező piros, zöld színekben is. 

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

kemcsoves-magyaros-eskuvoi-meghivo-001kemcsoves-magyaros-eskuvoi-meghivo-002kemcsoves-magyaros-eskuvoi-meghivo-003kemcsoves-magyaros-eskuvoi-meghivo-004kemcsoves-magyaros-eskuvoi-meghivo-005kemcsoves-magyaros-eskuvoi-meghivo-006kemcsoves-magyaros-eskuvoi-meghivo-007

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db700 Ft / db
101-200 db680 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Tekercses, magyaros esküvői meghívó háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat