Kémcsöves meghívók

Esküvői meghívó kínálatunk egyik nagy kedvence az üvegcsés meghívó, vagyis a kémcsőben található pausz tekercs meghívó. Évről évre a változó trendek ellenére ez az az egyik meghívó típus, mely soha nem megy ki a divatból és állandó érdeklődésre tart számot. 

A 16 cm hosszú kémcsőben, 136 X 210 mm-es pausz tekercs található, melyet parafa dugóval zárunk le. A pausz papírra az oldalon található hátterek közül választhatnak, de természetesen egyedi ötleteket is megvalósítunk. Bármilyen témát, hátteret szerepeltethetünk a meghívón, legyen az pillangó, utazás, tengeres. A parafadugós kis kémcsöveket kétszínű szalaggal, kis virággal díszítjük, de lehetőség van egyszínű széles szalagos díszítésre is. Természetesen a szatén szalagok színét Önök választják ki, de bármilyen szín kombinációt el tudunk készíteni. Amennyiben magyaros, népmesés háttérrel szeretnék rendelni a meghívót arra is van lehetőség, erről bővebben a kémcsöves magyaros esküvői meghívó menüpontban olvahatnak.

A fényképes esküvői meghívók között is megtalálható a kémcsöves meghívó, hisz lehetőség van a pausz papírra a jegyespár egyik közös fotóját elhelyezni. Itt is választható a fotó színvilága, tehát lehet az eredeti szín, valamint barnított vagy fekete-fehér. Az ártáblázatban szereplő árat természetesen nem befolyásolja, hogy fotó és nem háttér kerül a pausz papírra.

 • Kémcsöves esküvői meghívó strasszal

  Kémcsöves esküvői meghívó strasszal

 • Kémcsöves esküvői meghívó csipkével

  Kémcsöves esküvői meghívó csipkével

 • Kémcsöves esküvői meghívó színes pausszal

  Kémcsöves esküvői meghívó színes pausszal

 • Kémcsöves esküvői meghívó

  Kémcsöves esküvői meghívó

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat