Koncertjegy esküvői meghívó

koncertjegy-eskuvoi-meghivo

„HaveROCK, buli, fanta!”, hangzik el sok ember szájából ez a vicces mondat, mikor barátokkal elindulnak egy koncertre, vagy fesztiválra, ahol kedvenc zenekarukat hallgathatják meg. Talán itt kezdődött a szerelem, amit végül házassággal koronáznak meg? Vagy talán a zene a közös hobbi, kikapcsolódás? Esetleg zenészeknek hivatás? Mi is lehetne más az esküvői meghívó ilyenkor mint egy koncertjegyes meghívó, mely híven tükrözi a jegyespár személyiségét, vagy akár hivatását.

Mint ahogy a jegyes meghívó kollekciónk összes meghívójánál itt is egyoldalas a forma és a szövegezés pedig adatszerű. Kik, hol és mikor? Vidám, fiatalos, ötletes stílus, tehát nem célszerű hagyományos szövegezéssel szerkeszteni.

Színes karton hátlappal készítjük a koncertjegyes meghívót, magát a jegyet amin az adatok vannak, pedig fehér vagy bézs matt, illetve gyöngyház papírból.

A mintaképeken található koncertjegy meghívók rendelhetőek, de egyedi dizájnt is el tudunk készíteni, azonban ebben az esetben magasabb szerkesztési költséggel kell számolni. Pontosabbat egyeztetés után tudunk mondani.

Ennek az esküvői meghívónak a mérete 10 × 21 cm, melyhez LA/4-es boríték rendelhető matt vagy gyöngyház papírból, bézs vagy fehér színben.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

koncertjegy-eskuvoi-meghivo-001koncertjegy-eskuvoi-meghivo-002koncertjegy-eskuvoi-meghivo-003

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db500 Ft / db
101-200 db480 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat