Köríves esküvői meghívó betétlappal

korives-eskuvoi-meghivo-betetlappal

Elegancia és kifinomultság. Ez jellemzi kártyás esküvői meghívónk egyik új darabját. A meghívó külső borítóját egy elegáns, barna nonfiguratív motívum díszíti, melyet természetesen el tudunk készíteni más motívummal is. A meghívó kartonjának színe választható, hisz készülhet gyöngyház vagy matt kartonra, azon belül pedig fehér vagy bézs színben.

A kártyás meghívó külső borítóját széles szatén szalaggal kötjük át, mellyel által igazán elegáns hangulatot tudunk adni ennek a különleges meghívónak. Az esküvői meghívó idézete és szövege a betétlapra kerül, melyet javasolunk két oldalas nyomtatásban elkészíteni. Az egyik oldalra kerül a meghívó felirat, a monogramok, az esküvő dátumával, a betétlap karton másik oldalára pedig az idézet és a szöveg.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

korives-eskuvoi-meghivo-betetlappal-001korives-eskuvoi-meghivo-betetlappal-002korives-eskuvoi-meghivo-betetlappal-003korives-eskuvoi-meghivo-betetlappal-004korives-eskuvoi-meghivo-betetlappal-005korives-eskuvoi-meghivo-betetlappal-006korives-eskuvoi-meghivo-betetlappal-007korives-eskuvoi-meghivo-betetlappal-008

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db700 Ft / db
101-200 db680 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Fekvő vintage esküvői meghívó háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat