Köríves esküvői meghívó csipkével

Már maga a formátum igazán egyedi és elegáns a köríves kártyás meghívónál, de a vintage stílusra jellemző újrahasznosított papírból készítve, csipkével díszítve ismét csak a letisztultságot és kifinomultságot jeleníti meg. Az esküvői meghívó külső része, mint egy kis borítékként szolgálva körbeöleli a benne található két oldalas nyomtatásban készülő betétlapot, ahová a szöveges részek kerülnek. 

A külső köríves borítót csipkével fogjuk át, melyet még spárgával is átköthetünk, ezáltal használva a vintage-ra jellemező dekorációs elemeket. A meghívóhoz hagyományos la/4-es boríték rendelhető, akár újrahasznosított papírból is. Mint ahogy minden csipkés meghívónk, a köríves is rendelhető más színben, legyen az akár fehér vagy bézs matt papír, vagy akár más pasztell szín. Amennyiben más színben szeretnék rendelni kérjük egyeztessenek velünk a lehetőségekről.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

korives-eskuvoi-meghivo-csipkevel-001korives-eskuvoi-meghivo-csipkevel-002korives-eskuvoi-meghivo-csipkevel-003

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db590 Ft / db
101-200 db570 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm70 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat