Köszönetajándék

Köszönetajándék

A köszönetajándék elmaradhatatlan része manapság egy jól szervezett esküvőnek. Ezzel a kedves gesztussal köszöni meg az ifjú pár a násznépnek a vacsorán, hogy együtt ünnepeltek velük életük legszebb napján. Itt nem az érték a fontos, hanem az, hogy egy kedves gesztust teszünk a vendégek felé, tehát itt leginkább apróságok jöhetnek szóba.

A kis csokoládék, cukorkák, cukrozott mandulák mind-mind hagyományos köszönetajándékok, mi azonban minden ajándéknál a személyes jelleget szeretnénk kihangsúlyozni, mely történhet egy jól sikerült fotóval vagy azzal, hogy névre szólóan készítjük el. A legfontosabb tehát, hogy abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a köszönetajándék valóban a személyes jelleget hordozza és igazi emlék maradhasson a vendégek számára.

Amennyiben nem tőlünk rendelték a meghívókat és háttere, grafikát keresnek a köszönetajándékra , akkor itt megtekinthetik kínálatunkat:
Klasszikus grafikák, hátterek
Magyaros, népmesés háttereink

Köszönetajándék mini emlékkönyv

Köszönetajándék mini emlékkönyv

Egyszerű mégis egy nagyon kedves kis ajándék lehet a vendégeink számára a mini emlékkönyv.
Ezzel a kis könyvvel már sok vendég találkozhatott az évek során, azonban elsősorban gyerekek kapták ajándéknak, a benne található színes cukorka miatt.
Viszont a nagy igényre való tekintettel elkészítettük a minden oldalán szerkeszthető és nyomtatható változatot is, azért, hogy a felnőtt vendégeknek is kedveskedhessenek ezzel a kis egyszerű, de annál ötletesebb és személyre szólóbb ajándékkal.

Részletek

Köszönetajándék könyvjelző

Köszönetajándék könyvjelző

Ötletes és praktikus köszönetajándék a könyvjelző mindenki számára, aki olvas, tanul vagy akár csak jegyzetfüzetet használ, tehát tulajdonképpen minden korosztály számára, legyen az nő, gyermek vagy férfi.
Kollekciónkban egy egyedi vintage formátumot kapott a könyvjelző, csak úgy mint a köszönetajándék kísérő kártyánk a tején egy lyukkal, ami lehetőséget ad a díszítésre.

Részletek

Köszönetajándék kísérőkártya

Köszönetajándék kísérőkártya

Közkívánatra..., mondhatnánk. Nagyon sokan kerestek meg minket azzal, hogy a család által készített köszönetajándékokhoz rendelnének szép, kreatív formájú kísérőkártyát. Mi pedug megvalósítottuk.
Egyedi, vintage formát adtunk neki, csakúgy, mint a könyvjelző köszönetajándéknak, ezáltal egy nagyon szép egyedi hangulatot termet.

Részletek

Csoki köszönetajándék ültetővel

Csoki köszönetajándék ültetővel

Közkívánatra és az igényekhez igazodva már ültető funkcióval is rendelhető a csokoládé köszönetajándékunk, méghozzá úgy, hogy a vendég neve tökéletesen olvasható lesz a csoki mérete miatt. Rendelhető teljes névvel is, de javasoljuk továbbra is csak a keresztnevek szerepeltetését, mivel egyrészt így olvashatóbb is lesz, illetve személyesebb is a vendégek számára. A teljes nevek az ülésrenden olvashatóak, így felesleges a kis köszönetajándékra is ráírni.

Részletek

Legyező köszönetajándék

Legyező köszönetajándék

Ötletes és kreatív a legújabb köszönetajándékunk, melyet a legyezős meghívónk ihletett. Az 5 lapos legyező formátum lehetőséget ad arra, hogy a kinyitható lapokon szereplő információk különböző funkciókat is ellássanak. Ráadásul nyári esküvőkön nagyon praktikus is lehet a legyező köszönetajándék, hisz a vendégek még egy kicsit hűsíteni is tudják magukat a nyári estéken. A lapokat színes szatén szalaggal díszítjük, a dekorációhoz illő szalaggal.

Részletek

Söralátét köszönetajándék

Söralátét köszönetajándék

Ötletes, különleges és egyedi... így jellemezhetnénk köszönetajándék kollekciónk egyik legújabb darabját. A puzzle esküvői meghívóknál már jól bevált alapanyagok felhasználásával elkészítettük a söralátét köszönetajándékot, melyet az esküvői meghívók hátterével is lehet rendelni, úgymond szettben a meghívókkal. Természetesen az esküvői vacsorán a dekorációval összhangban kell a dizájnt elkészíteni, ezért lehetőség van teljesen más hátteret és színt is választani.

Részletek

Csokoládé köszönetajándék egyedi borítóval

Csokoládé köszönetajándék egyedi borítóval

Igazi kis különlegesség köszönetajándék kínálatunkban az egyedi papír borítóval ellátott csoki, melynek csomagolását teljesen egyedire tudjuk szabni a jegyespár elképzelései alapján. Költséghatékony, egyedi, különleges...kell ennél több?:)
Mérete 4 × 8 cm, szerencsi tejcsoki.

A csokoládé köszönetajándék is legtöbb esetben az esküvői meghívó háttérével készítjük, de természetesen lehetőség van ettől eltérni, alkalmazkodva az esküvői vacsora dekorációjához színben. A háttér mellett egy rövid köszönet szöveg, az ifjú pár neve és az esküvő dátuma szerepel a kis papírkán. Lehetőség van szettben is rendelni, minden más kiegészítővel együtt pl. ültetőkártyával is.

Részletek

Cukorka mini könyvben

Cukorka mini könyvben

Igazi kis különlegesség köszönetajándék kínálatunkban a mini könyvecske. A könyv. két oldalát a dekorációhoz illő színes szatén szalaggal vagy vintage stílus esetén spárgával kötünk át. A könyvet kinyitva a belső jobb oldalon színes kis cukorka található. A könyvecske motívuma azonos az esküvői meghívó hátterével, de természetesen rendelhető fotóval is vagy az esküvői vacsora dekorációjához illő színvilágban is.

Részletek

Tea köszönetajándék dísztasakban

Tea köszönetajándék dísztasakban

Az idei év egyik újdonsága a tea köszönetajándék, amelyet egy egyedi kis dísztasakba helyezünk el. A tasakban egy filteres Milford tea található, amely lehet gyümölcs vagy fekete tea. A tasakon szerepel a köszönetnyilvánítás szövege, vagy csak egyszerűen a „Köszönjük!” felirat, valamint az ifjú házasok neve és az esküvő dátuma. Természetesen azoknak a Jegyespároknak, akik nálunk rendelték a meghívókat, azoknak javasoljuk, hogy a meghívó motívumával készítsük el a köszönetajándékot, de nyilván ettől el lehet térni. A legfontosabb, hogy teljes harmóniában legyen az esküvő dekoráció stílusával és színvilágával a választott köszönetajándék.

Részletek

Köszönetajándék tekercs

Köszönetajándék tekercs

Egyre gyakoribb igény a jegyespárok részéről, hogy dolgozzunk össze több funkciót, vagyis ne csak köszönetajándék legyen a kiválasztott termék, hanem lehetőleg ültetőkártyaként is funkcionáljon. Ezért ötletes és praktikus lehetőség a köszönetajándék tekercs, mely a köszönetajándék funkció mellett az ültetőkártya szerepét is betöltheti, mivel a tekercs tetején az ültetett személy neve szerepel. Természetesen, ha nem szeretnénk ültetni a tekerccsel, az sem probléma, mivel ebben az esetben a "Köszönjük!" felirat kerül a név helyére. Kifelé tekerve a tekercset igazán szépen és egyedien mutat a színes szatén szalag mellett.

Részletek

Mini üvegcse pausz tekerccsel

Mini üvegcse pausz tekerccsel

Egyedi és ötletes köszönetajándékunk a mini pausz tekercs üvegcsével. A kis pausz lapra egy rövid idézet vagy egy kedves gondolat kerül, mellyel a násznéphez szólhatnak az ifjú házasok. A lap tetejére a „Köszönjük!” feliratot írjuk. A kis pausz lapot összetekerve a feldíszített üvegcsébe kerül, úgy, hogy látszódjon az üvegen a „Köszönjük !” felirat, megalkotva ezzel egy igazán egyedi kis köszönetajándékot.

Részletek

Dobozos köszönetajándék fotóval

Dobozos köszönetajándék fotóval

Igazi különlegesség köszönetajándékaink között a fényképes, dobozos köszönőajándék. Már meghívóink között is nagy népszerűségnek örvendenek a belül nyomtatott, szétnyitható dobozos meghívók, ezért köszönetajándék formájában is elkészítettük.

A doboz mérete összecsukva 5 × 5 × 5 cm, kinyitva pedig 15 × 15 cm.

Ha a doboz tetejét levesszük, akár kis ajándék is még beletehető, bár az ötletessége miatt önállóan is megállja a helyét és igazi különlegesség egy szépen feldíszített esküvői asztalon.

Részletek

Mini köszönetkártya organza zsákban

Mini köszönetkártya organza zsákban

Egyszerű mégis ötletes és elegáns, így is bemutathatnánk mini köszönetkártyánkat, melyet az igen népszerű organza anyagba csomagoltunk, még hozza egy szatén szalaggal összefogott organza zsákba. A zsák mérete 10 X 13 cm, melyben egy 9 X 9 cm méretű kis kártya található. A kártyára kerül a jegyespár fotója egy kedves köszönetszöveggel, a nevekkel és a dátummal.

Részletek

Fényképes boros cimke

Fényképes boros cimke

Egyre nagyobb divat a jegyespárok körében, hogy helyszínnek egy boros pincét vagy szőlő birtokot választanak, különösen akkor, ha a családnak kötődése van a bortermeléshez, a szőlő művelés világához. Természetes, hogy ilyenkor a köszönetajándék az esküvőn résztvevő vendégeknek egy szép üveg bor, melyre szinte minden esetben egyedi címke kerül a jegyespár fotójával, nevével és az esküvő dátumával. Amennyiben a bor helyett pálinka lesz a köszönetajándék, az sem probléma, hisz a pálinkás címke is megoldható ugyanazon paraméterekkel, mint a boros címke. A mérete változtatható.

Részletek

Fényképes köszönetajándék ültetővel

Fényképes köszönetajándék ültetővel

Fényképes köszönet kártyánkat azoknak a jegyespároknak készítettük, akik az esküvőn szeretnének fényképpel köszönetet mondani a résztvevő vendégeknek, akár a jegyes fotózáson készült valamelyik szép fotóval. Mérete 10 × 15 cm összehajtva, melyet azért terveztünk ekkora méretre, hogy a kártya belsejében található fotó valóban szépen mutasson.

Részletek

Egyedi köszönetajándék tasak

Egyedi köszönetajándék tasak

Sokan sokféleképpen szeretnék kifejezni a köszönetüket az esküvőn a vendégek felé. Mégis elmondható sok év tapasztalata alapján, hogy a csomagolással bizony meggyűlik a gondjuk a jegyespároknak. Szép legyen, elegáns is, passzoljon az esküvő stílusához és színvilágához és a terített asztal dísze legyen..szóval van bőven szempont. De milyen jó lenne, ha még ültetőkártya is lehetne...

Erre a sok szempontra igazi megoldás az egyedi köszönetajándék tasak, melyet bármilyen színben, dizájnban el tudunk készíteni, legyen az fényképes, vintage, virágos vagy nonfiguratív.

Részletek

Tortaszelet formájú köszönetajándék

Tortaszelet formájú köszönetajándék

Az esküvői vacsora egyik legszebb és legfontosabb pillanata a menyasszonyi torta felvágása, melyből minden vendégnek jut egy szelet. Ezt a hangulatot idézi fel a torta szelet formájú köszönetajándék dobozkánk, melyet a vendégek haza tudnak vinni, mint egy emlékként megőrizve az esküvő hangulatát. Hogy miért is egyedibb, mint bármi más apró ajándék? Azért, mert ez az ajándék évek múlva is ott lesz a szekrényekben, amely nem penészedik, nem olvad szét, nem törik el.

Részletek

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat