Csokoládé köszönetajándék egyedi borítóval

Igazi kis különlegesség köszönetajándék kínálatunkban az egyedi papír borítóval ellátott csoki, melynek csomagolását teljesen egyedire tudjuk szabni a jegyespár elképzelései alapján. Költséghatékony, egyedi, különleges...kell ennél több?:) Mérete 4 × 8 cm, szerencsi tejcsoki.

A csokoládé köszönetajándék is legtöbb esetben az esküvői meghívó háttérével készítjük, de természetesen lehetőség van ettől eltérni, alkalmazkodva az esküvői vacsora dekorációjához színben. A háttér mellett egy rövid köszönet szöveg, az ifjú pár neve és az esküvő dátuma szerepel a kis papírkán. Lehetőség van szettben is rendelni, minden más kiegészítővel együtt pl. ültetőkártyával is.

Ha még egyedibbé szeretnénk varázsolni ezt a kis köszönetajándékot, és a személyes jelleget is jobban ki szeretnénk hangsúlyozni, akkor fényképpel is el tudjuk készíteni.
A papír mérete miatt nem lesz túl nagy a fotó, ezért javasoljuk, hogy a köszönetszöveg rövid legyen, hogy a fotó is minél jobban érvényesülni tudjon.
Akár ültetőként is használhatjuk, de itt fontos elmondani, hogy a papír mérete miatt nincs lehetőség túl nagy betűméretek használatára.
Ha névre szólóan készítjük a csoki köszönetajándékokat, tehát ültetőkártya funkciót is betölt, akkor a szerkesztési díj -2800 Ft- minden esetben, tehát meghívó rendelés esetén is felszámításra kerül.
Amennyiben a meghívókat is nálunk rendelték, a köszönetajándék szerkesztése ingyenes!
/Kivéve névre szóló köszönetajándék esetén./

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

koszonetajandek-001 koszonetajandek-002 koszonetajandek-003 koszonetajandek-004

Áraink

Ár / db
350 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft.
Ha a meghívókat nálunk rendelte és a kiegészítők rendelési összege eléri a 10000 Ft-ot akkor a szerkesztési díj INGYENES,
ellenkező esetben 2000 Ft.

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat