Dobozos köszönetajándék fotóval

Igazi különlegesség köszönetajándékaink között a fényképes, dobozos köszönőajándék. Már meghívóink között is nagy népszerűségnek örvendenek a belül nyomtatott, szétnyitható dobozos meghívók, ezért köszönetajándék formájában is elkészítettük.

A doboz mérete összecsukva 5 × 5 × 5 cm, kinyitva pedig 15 × 15 cm.

Ha a doboz tetejét levesszük, akár kis ajándék is még beletehető, bár az ötletessége miatt önállóan is megállja a helyét és igazi különlegesség egy szépen feldíszített esküvői asztalon.

A doboz belsejébe egy szép idézet és egy köszönet szöveg szerepel egy közös fotóval vagy akár egy választott háttérrel.
A doboz tetején szintén a pár fotója található, de természetesen már az is előfordult, hogy csak háttérrel készítettük a dobozkát, vagyis fénykép nélkül.

Ültetni is szeretnénk?

Erre is lehetőség van! A doboz tetejére neveket tudunk szerkeszteni, mely által máris elkészült az ültetőkártyánk, valamint a névre szóló köszönet ajándékunk. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy mivel itt a szerkesztés nagyon nagy feladat, minden esetben egyedi ajánlatot adunk a nevek számának függvényében, melyet e-mailben kérhetnek.

Amennyiben a meghívókat is nálunk rendelték, a köszönetajándék dobozka szerkesztése ingyenes, kivéve ha neveket is szerkesztünk a dobozra!

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

koszonetajandek-001 koszonetajandek-002 koszonetajandek-003 koszonetajandek-004

Áraink

Ár / db
490 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft.
Ha a meghívókat nálunk rendelte és a kiegészítők rendelési összege eléri a 10000 Ft-ot akkor a szerkesztési díj INGYENES,
ellenkező esetben 2000 Ft.

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat