Egyedi köszönetajándék tasak

Sokan sokféleképpen szeretnék kifejezni a köszönetüket az esküvőn a vendégek felé. Mégis elmondható sok év tapasztalata alapján, hogy a csomagolással bizony meggyűlik a gondjuk a jegyespároknak. Szép legyen, elegáns is, passzoljon az esküvő stílusához és színvilágához és a terített asztal dísze legyen..szóval van bőven szempont. De milyen jó lenne, ha még ültetőkártya is lehetne...

Erre a sok szempontra igazi megoldás az egyedi köszönetajándék tasak, melyet bármilyen színben, dizájnban el tudunk készíteni, legyen az fényképes, vintage, virágos vagy nonfiguratív.

Mindenféle kis ajándékot, apróságot el tud rejteni ez a tasak, melyet szatén szalaggal vagy spárgával díszítünk. Lehet beletenni csokit, cukorkát, nyalókáét, bonbont, hogy csak néhányat említsünk. Az esküvői vacsora színvilágához, dekorációjához igazítva készítjük el őket, minden egyedi ötletet, dizájnt megvalósítva. Természetesen azon ügyfeleink akik nálunk rendelték az esküvői meghívóikat, azok vihetik tovább a meghívó stílusát, grafikáját megteremtve ezzel a tökéletes összhangot.

Ültetőkártyaként is el tudjuk készíteni, ezzel máris két funkciót tudunk betölteni. Névre szóló köszönetajándék és ültetőkártya egyben. Ebben az esetben a tasak egyik oldalán a vendég neve szerepel a másikon a "Köszönjük" felirat!, természetesen a nevek és dátum felirat mellett.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

koszonetajandek-001 koszonetajandek-002 koszonetajandek-003 koszonetajandek-004

Áraink

Ár / db
530 Ft / db
Ha ültetőkártyaként is funkcionál: 630 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft.
Ha a meghívókat nálunk rendelte és a kiegészítők rendelési összege eléri a 10000 Ft-ot akkor a szerkesztési díj INGYENES,
ellenkező esetben 2000 Ft.

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat