Fényképes boros cimke

Egyre nagyobb divat a jegyespárok körében, hogy helyszínnek egy boros pincét vagy szőlő birtokot választanak, különösen akkor, ha a családnak kötődése van a bortermeléshez, a szőlő művelés világához. Természetes, hogy ilyenkor a köszönetajándék az esküvőn résztvevő vendégeknek egy szép üveg bor, melyre szinte minden esetben egyedi címke kerül a jegyespár fotójával, nevével és az esküvő dátumával. Amennyiben a bor helyett pálinka lesz a köszönetajándék, az sem probléma, hisz a pálinkás címke is megoldható ugyanazon paraméterekkel, mint a boros címke. A mérete változtatható.

Hozzánk is nagyon sok megkeresés érkezett már jelezvén az igényt fényképes, egyedi boros vagy pálinkás címke tervezésére és kivitelezésre, ezért el is készítettük kollekciónk első darabjait. Mint minden termékünknél itt is lehetőség van természetesen a meghívó motívumát szerepeltetni a boros címkén, hisz nem mindenki szeretne fotóval ellátott köszönetajándékot.
Mérete: 8 × 13 cm, melyet azért készítettünk erre a méretre, hogy akár pálinkás üvegre is megfelelő legyen a mérete.
Kétféle színben rendelhető: fehér és bézs
Ha szeretnének ültetni is a köszönetajándékkal, akkor ez is megoldható, mivel a címke mérete lehetővé teszi, hogy akár a vendég neve is rákerüljön a papírra és ezáltal nem csak névre szóló köszönetajándékot kapunk, hanem az ültető funkciót is betöltjük.

Amennyiben a meghívókat is nálunk rendelték, a köszönetajándék szerkesztése ingyenes!
/Kivéve névre szóló köszönetajándék esetén./

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

koszonetajandek-001 koszonetajandek-002 koszonetajandek-003

Áraink

Ár / db
290 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft.
Ha a meghívókat nálunk rendelte és a kiegészítők rendelési összege eléri a 10000 Ft-ot akkor a szerkesztési díj INGYENES,
ellenkező esetben 2000 Ft.

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat