Fényképes köszönetajándék ültetővel

Fényképes köszönet kártyánkat azoknak a jegyespároknak készítettük, akik az esküvőn szeretnének fényképpel köszönetet mondani a résztvevő vendégeknek, akár a jegyes fotózáson készült valamelyik szép fotóval. Mérete 10 × 15 cm összehajtva, melyet azért terveztünk ekkora méretre, hogy a kártya belsejében található fotó valóban szépen mutasson.

Ennél a köszönetajándéknál feltétlenül javasoljuk, hogy kombináljuk össze az ültető funkcióval, mivel a kártya külsején lehetőség van akár a teljes nevet is szerepeltetni.
Ezáltal betöltjük az ültetőkártya funkciót is és lesz egy névre szóló köszönetajándékunk is, melyet a vendégek nagyon értékelnek és szeretnek, hisz emlékként így őrzi meg teljesen személyességét az ajándék.
A kártya belsejében szerepel a fotó, az alsó részen pedig egy köszönet szöveg az ifjú pártól, aláírással és esküvőjük dátumával.
A meghívó grafikája is szerepel a köszönetajándék alap motívumaként, de természetesen lehetőség van egyéb háttérrel is elkészíteni.
Mindenképpen javasoljuk a matt papírra történő nyomtatást, mivel a fényképek minősége itt a legjobb felbontású. A papír színe lehet hófehér vagy bézs.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

koszonetajandek-001 koszonetajandek-002 koszonetajandek-003

Áraink

Ár / db
390 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat