Köszönetajándék mini emlékkönyv

Egyszerű mégis egy nagyon kedves kis ajándék lehet a vendégeink számára a mini emlékkönyv.
Ezzel a kis könyvvel már sok vendég találkozhatott az évek során, azonban elsősorban gyerekek kapták ajándéknak, a benne található színes cukorka miatt.
Viszont a nagy igényre való tekintettel elkészítettük a minden oldalán szerkeszthető és nyomtatható változatot is, azért, hogy a felnőtt vendégeknek is kedveskedhessenek ezzel a kis egyszerű, de annál ötletesebb és személyre szólóbb ajándékkal.

A könyv elején található a grafika, ami általában az esküvői meghívó grafikája szokott lenni, de természetesen a legfontosabb, hogy a dekorációhoz tudjuk kapcsolni színben és stílusban.
Ide kerülhet a „Köszönjük!” felirat is.
Kinyitás után a bal oldalra kerül egy fotó a jegyes párról, jobb oldalra pedig egy köszöntő szöveg vagy akár egy rövidebb idézet.
Színes szatén szalaggal vagy vintage stílus esetén spárgával díszítjük.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

koszonetajandek-001 koszonetajandek-002 koszonetajandek-003 koszonetajandek-004

Áraink

Ár / db
420 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft.
Ha a meghívókat nálunk rendelte a szerkesztési díj 2000 Ft.
Több nyelvű kiegészítők rendelése esetén kérjük egyeztessék a szerkesztési költségeket!

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat