Köszönetajándék tekercs

Egyre gyakoribb igény a jegyespárok részéről, hogy dolgozzunk össze több funkciót, vagyis ne csak köszönetajándék legyen a kiválasztott termék, hanem lehetőleg ültetőkártyaként is funkcionáljon. Ezért ötletes és praktikus lehetőség a köszönetajándék tekercs, mely a köszönetajándék funkció mellett az ültetőkártya szerepét is betöltheti, mivel a tekercs tetején az ültetett személy neve szerepel. Természetesen, ha nem szeretnénk ültetni a tekerccsel, az sem probléma, mivel ebben az esetben a "Köszönjük!" felirat kerül a név helyére. Kifelé tekerve a tekercset igazán szépen és egyedien mutat a színes szatén szalag mellett.

A5-ös méretben, pausz és gyöngyház papírból készítjük, színes szatén szalaggal kötjük át, mely igazodik az esküvői dekoráció színvilágához. Készülhet az esküvői meghívó hátterével, vagy egy dekorációhoz illő háttérrel, azonban, ha igazán személyessé és egyedivé szeretnénk varázsolni, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy a jegyespár egyik fotójával készítsük. A papír tetejn olvasható a meghívott vendég neve, alatta a fotó található, majd egy kedves idézet, köszönő szöveggel zárjuk a kis tekercset.

Amennyiben a meghívókat is nálunk rendelték, a köszönetajándék tekercs szerkesztése ingyenes!

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

koszonetajandek-001 koszonetajandek-002 koszonetajandek-003 koszonetajandek-004

Áraink

Ár / db
390 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft.
Ha a meghívókat nálunk rendelte és a kiegészítők rendelési összege eléri a 10000 Ft-ot akkor a szerkesztési díj INGYENES,
ellenkező esetben 2000 Ft.

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat