Köszönetajándék képeslap

Az esküvő után nagyszerű lehetőség a köszönetkártya küldése az esküvőn résztvevő vendégek számára. Mivel minden rokon, barát várja, hogy viszont láthassa az ifjú párt egy fényképen, ezért ötletes köszönetajándék esküvő után egy fényképpel és egy kedves köszönő szöveggel megköszönni a részvételt és a nászajándékokat. Készítjük álló és fekvő formátumban egyaránt.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

koszonetajandek-001 koszonetajandek-002 koszonetajandek-003

Áraink

Ár / db
350 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft.
Ha a meghívókat nálunk rendelte és a kiegészítők rendelési összege eléri a 10000 Ft-ot akkor a szerkesztési díj INGYENES,
ellenkező esetben 2000 Ft.

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat