Mini üvegcse pausz tekerccsel

Egyedi és ötletes köszönetajándékunk a mini pausz tekercs üvegcsével. A kis pausz lapra egy rövid idézet vagy egy kedves gondolat kerül, mellyel a násznéphez szólhatnak az ifjú házasok. A lap tetejére a „Köszönjük!” feliratot írjuk. A kis pausz lapot összetekerve a feldíszített üvegcsébe kerül, úgy, hogy látszódjon az üvegen a „Köszönjük !” felirat, megalkotva ezzel egy igazán egyedi kis köszönetajándékot.

A pausz lap háttérbe egy közös fotó vagy akár az esküvői meghívó háttere kerül, megteremtve ezáltal a grafikai egységet a meghívóktól kezdve egészen az ültetőkártyáig, köszönetajándékig.
A pausz mérete 8,5 × 21cm, az üvegcse mérete pedig 11 cm hosszú. Az üveg díszítése egyedileg választható, természetesen összhangban az esküvői vacsora díszítésével. Kérhetnek rá két színű szalagot (egy szélesebbet és egy keskenyebbet), egy kis szatén rózsával, vagy pedig egy egyszínű szélesebb szalagot, egy színben.
A pausz mérete miatt túl hosszú szöveg és köszönet idézet elhelyezésére nincs lehetőség, de egy rövidebb idézet egy köszöntő szöveggel, a nevekkel és a dátummal bőven elfér.

Amennyiben a meghívókat is nálunk rendelték, a köszönetajándék szerkesztése ingyenes!
/Kivéve névre szóló köszönetajándék esetén./

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

koszonetajandek-001 koszonetajandek-002 koszonetajandek-003 koszonetajandek-004

Áraink

Ár / db
490 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft.
Ha a meghívókat nálunk rendelte és a kiegészítők rendelési összege eléri a 10000 Ft-ot akkor a szerkesztési díj INGYENES,
ellenkező esetben 2000 Ft.

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat