Söralátét köszönetajándék

Ötletes, különleges és egyedi... így jellemezhetnénk köszönetajándék kollekciónk egyik legújabb darabját. A puzzle esküvői meghívóknál már jól bevált alapanyagok felhasználásával elkészítettük a söralátét köszönetajándékot, melyet az esküvői meghívók hátterével is lehet rendelni, úgymond szettben a meghívókkal. Természetesen az esküvői vacsorán a dekorációval összhangban kell a dizájnt elkészíteni, ezért lehetőség van teljesen más hátteret és színt is választani.

Igazán egyedi és személyre szabott köszönetajándékot tudunk alkotni ha a jegyespár fotójával készítjük el a söralátétet. A fotó mellett egy rövid mondatban köszönik meg az ifjú házasok az esküvőn való részvételt a vendégeknek.

Ültető kártyaként is használhatjuk, ami egy igazi különlegesség! A vendég nevét szerepeltetve a söralátéten egy további érv ami emellett a kis ajándék mellett szól. Ebben az esetben már nem csak köszönetajándék, hanem ültetőkártya is, vagyis 2in1. A söralátét mérete 10 × 10 cm, a sarkai pedig lekerekítettek. Egy oldalas nyomtatásban készül, de igény esetén léehetőség van két oldalas változatra is. Ezzel kapcsolatban kérjük keressenek minket elérhetőségeinken.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

koszonetajandek-001 koszonetajandek-002 koszonetajandek-003 koszonetajandek-004

Áraink

Ár / db
350 Ft / db
Ha ültetőkártyaként is funkcionál: 450 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft.
Ha a meghívókat nálunk rendelte és a kiegészítők rendelési összege eléri a 10000 Ft-ot akkor a szerkesztési díj INGYENES,
ellenkező esetben 2000 Ft.

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat