Tortaszelet formájú köszönetajándék

Az esküvői vacsora egyik legszebb és legfontosabb pillanata a menyasszonyi torta felvágása, melyből minden vendégnek jut egy szelet. Ezt a hangulatot idézi fel a torta szelet formájú köszönetajándék dobozkánk, melyet a vendégek haza tudnak vinni, mint egy emlékként megőrizve az esküvő hangulatát. Hogy miért is egyedibb, mint bármi más apró ajándék? Azért, mert ez az ajándék évek múlva is ott lesz a szekrényekben, amely nem penészedik, nem olvad szét, nem törik el.

A tortaszelet természetesen az esküvői meghívó színvilágában és stílusában készül, mely szinte minden esetben alkalmazkodik a vacsora díszítéséhez, hangulatához és színvilágához. Természetesen készülhet fotóval is, még inkább kihangsúlyozva a személyes jelleget. Ez a köszönetajándék igazi kézzel készült alkotás, melyen széles szatén szalag és strassz díszítés van. Kiváló alapanyagokból készül, magas grammsúlyú matt és gyöngyház papírokból, kreatív kartonokból.

A kis tortaszelet dobozkákat tehetjük az asztal közepére is, egy egész tortaként összeállítva, melyből az asztalnál ülő vendégeknek jut 1-1 darab. Megoldás lehet még, ha mindenkinek a tányérjába tesszük, ezáltal még díszesebbé téve a terítést. A dobozkába tehetünk csokoládét vagy bármilyen apróságot, de lehetőség van egy kis pausz tekercset is elhelyezni, melyen az ifjú pár egyik fotója van, egy versikével, vagy köszönetszöveggel.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

koszonetajandek-001 koszonetajandek-002 koszonetajandek-003

Áraink

Ár / db
700 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft.
Ha a meghívókat nálunk rendelte és a kiegészítők rendelési összege eléri a 10000 Ft-ot akkor a szerkesztési díj INGYENES,
ellenkező esetben 2000 Ft.

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat