Lézer vágott esküvői meghívó

Újdonság kínálatunkban a különleges lézer vágott esküvői meghívó. Szebbnél szebb motívumok kerülnek kivágásra a lézer technológiával, mely igazi elegáns hangulatot ad a meghívónak. Mindegyik esküvői meghívó abban a színben rendelhető amit a leírásban találnak, módosításra nincs lehetőség. A betétlapok és az alapkartonok színe azonban választható, így egyedi arculatot teremthetünk az esküvői dekorációval összhangban. A betétlapra kerülhet egy fotó a Jegyespárról vagy egy esküvői grafika díszítésként. Esküvői meghívó háttereket ITT tekinthetik meg.

A meghívó ára tartalmazza a betétlapok árát, a borítékot és a nyomtatási költséget. Egyéb díjként kizárólag a 3900 Ft egyszeri szerkesztési díjat számoljuk fel.

Rendelés: meghivoborze2009@gmail.com címre kérjük elküldeni a rendelést a meghívó számával azonosítva, a szöveges tartalommal és a megrendelő adataival együtt. Természetesen irodánkban előre egyeztetett időpontban személyesen is megtekinthetőek a meghívók, és ott meg is tudják rendelni.

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-001.jpg

  Életfája lézer vágott esküvői meghívó - MB001

  Romantikus, életfája motívummal díszített lézer vágott meghívó, gyöngyház fényű kartonból. Betétlap készülhet újrahasznosított vagy egyéb színes papírból is.
  Mérete 16 × 16 cm, borítékot adunk hozzá. A betétlap grafikája szabadon választható.

  Ár: 890 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-002.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB002

  Íves formájú, csipkés motívumú lézer vágott meghívó bármilyen színű alapkartonnal. Betétlap színe és grafikája szabadon választható a szalag színével együtt.
  Mérete 14,5 × 14,5 cm, borítékot adunk hozzá.

  Ár: 850 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-003.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB003

  Arany színű gyöngyház kartonból készült esküvői meghívó, tetszőleges színű és grafikájú kartonnal. Az alapkarton színe is választható. Készülhet akár a Jegyespár fotójával is. Borítékkal szállítjuk!
  Mérete 14,5 × 14,5 cm

  Ár: 850 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-004.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB004

  Tört fehér színű kartonból készült lézer vágott meghívó, tetszőleges színű alapkartonnal és borítékkal. A betétlap grafikája változtatható, de lehet csak egyszerűen a szöveg. Borítékkal szállítjuk!
  Mérete 14,5 × 14,5 cm

  Ár: 850 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-005.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB005

  Fekete színű, dombornyomásokkal díszített kartonból ajánljuk meghívónkat, gyöngyház karton alappal, melynek színe választható a szalag színével együtt.
  Mérete 14,5 × 14,5 cm. Kétoldalas nyomtatással készítjük.

  Ár: 890 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-006.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB006

  Lézer vágott meghívó leveles motívummal. A betétlapra bármilyen háttér elhelyezhető és a szalag színe is választható. Készülhet akár fényképpel is.
  Mérete 12,5 × 19,5 cm.

  Ár: 980 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-007.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB007

  Különleges barnás-szürkés, dombor nyomott kartonból készült ez a lézer vágott meghívó, melyhez bármilyen színű betétlap rendelhető. A kártya mindkét oldala nyomtatható, melyre bármilyen grafika elhelyezhető.
  Mérete 15 × 15 cm

  Ár: 980 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-008.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB008

  Lézer vágott esküvői meghívó bézs színű dombornyomott kartonból készül mely egy igazán egyedi hangulatot ad a meghívónak. Két oldalas nyomtatással készül a betétlapja, mely bármilyen színű lehet.
  Mérete 15 × 15 cm

  Ár: 980 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-009.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB009

  Vintage stílusú meghívó lézer vágott virágos motívummal., bézs papírból. A betétlap és a szalag színe bármilyen színű lehet. Borítékkal szállítjuk.
  Mérete 13,5 × 19 cm

  Ár: 890 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-010.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB010

  Íves elejű, ablakos formátumú lézer vágott meghívó. Fehér matt papírból készül, a meghívó elején azonban dombor nyomott virág ív található, mely igazán elegáns stílust ad a meghívónak. A betétlap és a szalag színe változtatható.
  Mérete 15 × 15 cm, borítékot adunk hozzá.

  Ár: 980 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-011.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB011

  Egyedi esküvői meghívó margaréta mintával. Ez a vintage lézer vágott meghívó igaz csipke hatást kelt a dombor nyomott felülettel. Itt lehet változtatni a betétlap színét, melyet két oldalas nyomtatással is lehet kérni.
  Mérete 15 × 15 cm, melyhez borítékot adunk.

  Ár: 1200 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-012.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB012

  Drapp gyöngyház papírból készült ez a lézer vágott meghívó, melyhez elsősorban gyöngyház betétlapot ajánlunk. Rövidebb meghívó szövegekhez javasoljuk.
  Mérete 14,5 × 14,5 cm.

  Ár: 850 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-013.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB013

  Vintage stílusú esküvői meghívó bézs gyöngyház papírból rózsa motívummal. Bézs vagy rózsaszín betétlapot javasolunk a meghívóhoz.
  Mérete 16 × 16 cm.

  Ár: 850 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-014.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB014

  Elegáns, fehér bársony hatású papírból készülő esküvői meghívó, melyet alapkartonnal egészítünk ki. Az alapkarton és a betétlap színe változtatható bármilyen színűre.
  Mérete 14,5 × 14,5 cm.

  Ár: 850 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-015.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB015

  Különleges drapp színű, bársony hatású papírból készült ez az esküvői meghívó, melyet alapkartonnal egészítünk ki. Az alapkarton és a betétlap színe választható.
  Mérete 14,5 × 14,5 cm.

  Ár: 850 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-016.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB016

  Dombor nyomott papírból lézer vágott meghívó virág motívummal. Tört fehér színű a karton, melyhez a betétlap színe választható. A meghívó elején „V” kivágás látható, ahová a jegyespár neve vagy az esküvő dátuma is kerülhet.
  Mérete: 16 × 16 cm

  Ár: 890 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-017.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB017

  Bézs gyöngyház, dombor nyomott papírból készült elegáns, négyzetes formátumú lézer vágott esküvői meghívó. A meghívó betétlapja bármilyen színű lehet, grafikával és fényképpel is szerkeszthető.
  Mérete: 16 × 16 cm

  Ár: 890 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-018.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB018

  Lézer vágott meghívó az elegáns francia méretben, bézs színű gyöngyház kartonból. A meghívó elejét kis gyöngy díszíti. A betétlapra akár fénykép is szerkeszthető, készülhet kétoldalas nyomtatással is.
  Mérete: 10 × 21 cm, borítékkal szállítjuk.

  Ár: 890 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-019.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB019

  Igazi különlegesség ez az ezüst kartonból készült meghívó, melynek elején egy hófehér dombor nyomott barokk motívum található. A betétlap lehet fehér gyöngyház, fehér matt vagy akár ezüst is.
  Mérete:11 × 21 cm, borítékkal szállítjuk.

  Ár: 1200 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-020.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB020

  Vintage hangulatú esküvői meghívó lézer vágással. Bézs matt kartonból készül, melyhez bézs vagy rózsaszín betétlapot ajánlunk, de természetesen bármilyen színben rendelhető.
  Mérete:16 × 16 cm, borítékkal szállítjuk.

  Ár: 890 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-021.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB021

  Boríték formájú lézer vágott meghívó dombor nyomott motívummal. A felfelé nyitható tasakban betétlap található, melynek színe grafikája választható.
  Mérete:12,5 × 18,5 cm, borítékkal szállítjuk.

  Ár: 890 Ft / db

 • lezer-vagott-eskuvoi-meghivo-022.jpg

  Lézer vágott esküvői meghívó - MB022

  Csipkés lézer vágott meghívó igazi vintage stílusban. Gyönyörű csipke motívum díszíti a meghívó elejét, melyben betétlap található. A szalag színe választható.
  Mérete:12,5 × 18,5 cm, borítékkal szállítjuk.

  Ár: 1200 Ft / db

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat