Magyaros esküvői meghívó kocka dobozban

Igazi különlegességünk a kocka formátumú magyaros esküvői meghívónk, melynek belsejében található az idézet és a meghívó szövege. A doboz tetejére helyezzük el a választott hátteret, belül pedig az elhalványított háttéren találhatóak a szöveges részek. Ezáltal tökéletes lesz a harmónia a doboz teteje és belseje között. Minden dobozkát színes szatén szalaggal díszítünk. Rövidebb idézet és szöveg elhelyezésre alkalmas, ezért semmiképp ne válasszanak hosszú szövegeket.  

Ez a meghívó típus ötvözi ismét a régies magyaros dizájnt a modern formával. Ötvözzük a régit és az újat és ezáltal egy újat alkotunk. A doboz tetején lehet népmesei motívum, vagy igazi magyaros háttér, legyen az akár kalocsai, kékfestő vagy királyfi-királylány a magyar népmeséből.
Mérete 7 × 7 cm, melyet a magyaros esküvői stílust megteremtve pirossal, fehér vagy zöld szalaggal díszítünk.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

magyaros-eskuvoi-meghivo-kocka-dobozban-001magyaros-eskuvoi-meghivo-kocka-dobozban-002magyaros-eskuvoi-meghivo-kocka-dobozban-003magyaros-eskuvoi-meghivo-kocka-dobozban-004magyaros-eskuvoi-meghivo-kocka-dobozban-005magyaros-eskuvoi-meghivo-kocka-dobozban-006magyaros-eskuvoi-meghivo-kocka-dobozban-007magyaros-eskuvoi-meghivo-kocka-dobozban-008
magyaros-eskuvoi-meghivo-kocka-dobozban-009

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db630 Ft / db
101-200 db610 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Fekvő magyaros esküvői meghívó doboz háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat